Ολυμπιακός: Οι δύο σίγουροι της μαύρης λίστας του Μεντιλίμπαρ

Πολλές διαφορετικές ενδεκάδες έχει ο Ολυμπιακός εσχάτως. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήθελε να κρατήσει φρέσκους τους παίκτες πρώτης γραμμής που έχει. Πολλές ρεζέρβες βρήκαν χρόνο συμμετοχής, εκτός από δύο που μοιάζουν να είναι στη «μαύρη λίστα» του Ισπανού κόουτς.

Ο Μεντιλίμπαρ άπλωσε το ροτέισον πάρα πολύ. Στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού μέχρι και τερματοφύλακα

άλλαξε. Επιπρόσθετα, ο Ισπανός τεχνικός χρησιμοποίησε όλους τους μπακ του, πέντε στόπερ, τους περισσότερους χαφ, όλους τους επιθετικούς. Μόνο δύο παίκτες δεν πήραν λεπτό συμμετοχής σε μια σειρά τεσσάρων αγώνων από τη Φενέρ, μέχρι και το παιχνίδι με τη Λαμία και εν όψει Άστον Βίλα.

Ο ένας δεν αποτελεί έκπληξη. Ο Ζοβάνε Καμπράλ είναι περαστικός από την ομάδα του Πειραιά. Ο ίδιος ο Πορτογάλος εξτρέμ είναι που είχε αντιληφθεί την κατάσταση. Στις δηλώσεις που είχε κάνει μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία είχε πει: «ας βοηθάω την ομάδα ακόμα κι αν είναι μόνο στις προπονήσεις…».

Αυτός που δεν έμοιαζε πιθανό να μείνει τελείως εκτός από τα πλάνα του Ισπανού τεχνικού του Ολυμπιακού ήταν ο Ζουλιάν Μπιανκόν. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός ήταν βασικός σε αρκετά σημαντικά ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Στο εκτός έδρας 1-4 κόντρα στον ΠΑΟΚ, για παράδειγμα. Στην αρχική ενδεκάδα και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο ξεκίνημα των play off. Εκείνη η απόδοση ήταν που τον… έφαγε επί της ουσίας.

Ο Μπιανκόν έδειξε ισχυρό χαρακτήρα σε όλη αυτή την ιστορία, ζήτησε να πάει και στον Ολυμπιακό Β’ να παίξει, αλλά δεν το… γύρισε το χαρτί. Στην αξιολόγηση εν όψει καλοκαιριού, έχει μείνει πίσω. Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή από τη Νότιγχαμ.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή για να έχετε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα