Παναθηναϊκός: Την πάτησε ο Μπρινιόλι! Ο Λοντίγκιν τον ξεπερνά

Ο Παναθηναϊκός παραμένει μόνος πρώτος μετά και από αυτήν την αγωνιστική. Επέστρεψε στην αγωνιστική του ηρεμία μετά την ήττα από τον Άρη αλλά και το ματς με τη Βιγιαρεάλ. Εκεί που αντέδρασε μετά το 3-0 αλλά τι να το κάνει κάποιος, όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ με τόσο μεγάλη διαφορά. Το ζήτημα ήταν γιατί είχε πάει εκεί το παιχνίδι, δεν ήταν σωστή η διαδικασία που το πήγε το ματς και ο Γιοβάνοβιτς.

Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ

ήταν μεγάλο τεστ. Ο Παναθηναϊκός το πέρασε. Και μάλιστα με τερματοφύλακα τον Λοντίγκιν.

Μεγάλη η συζήτηση που είχε/έχει γίνει για τον Μπρινιόλι. Για τα λάθη του με Άρη και Ρεν, το θέμα του συμβολαίου του. Ο Γιοβάνοβιτς τον έβαλε στο ευρωπαϊκό ματς αλλά με τον ΟΦΗ του έδωσε αποφόρτιση.

Μέσα ο Λοντίγκιν για 5ο παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Πλέον έχουν παίξει 8-5 με τον Μπρινιόλι στην Ελλάδα, σα να κάνει rotation στο 1 ο προπονητής. Δεν είναι και το πιο σύνηθες.

Και το ακόμα πιο σημαντικό, πως ο Παναθηναϊκός με τον Λοντίγκιν έχει 5 νίκες σε 5 παιχνίδια, με 4 clean sheets. Και με τον ΟΦΗ ήταν εξαιρετικός όποτε κλήθηκε σε τρεις φάσεις τουλάχιστον. Σουτ του Ντίκο, πλασέ του Φελίπε, κεφαλιά του Καρό.

Ήταν κάτω από τα δοκάρια στο 1-4 στην Τρίπολη, στα 5-0 με Ατρόμητο, Πανσερραϊκό, στο 0-1 με την Κηφισιά και στο 4-0 με τον ΟΦΗ. Γκολ 19-1, εντυπωσιακό.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα