Παναθηναϊκός: Βέτο Γιοβάνοβιτς για Ιωαννίδη – Δεν φεύγει!

Τον τελευταίο καιρό ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ένας από τους παίκτες που πρωταγωνιστούν σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια αν και ο Παναθηναϊκός δεν τον δίνει.

Ο Έλληνας φορ πηγαίνει εξαιρετικά και αυτό έχει στρέψει την προσοχή πολλών ομάδων πάνω του. Μόνο που οι «πράσινοι» δεν θέλουν ούτε να το συζητούν εν όψει Ιανουαρίου.

Γενικά ο Παναθηναϊκός

δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει κανέναν σημαντικό του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει πριν ολοκληρωθεί η χρονιά. Ακόμη περισσότερο τον βασικό του επιθετικό.

Είναι αρκετά πιθανό να φτάσουν τον Γενάρη προτάσεις για τον Ιωαννίδη, κάτι που ούτως ή άλλως έχει γίνει και νωρίτερα μέσα στη σεζόν. Μόνο που με αυτά που κάνει στο γήπεδο ο Έλληνας διεθνής φορ, δεν είναι εύκολο να καλυφθεί το κενό του.

Το βραβείο του κορυφαίου Έλληνα παίκτη για τη σεζόν 2022-23 πήρε από τον ΠΣΑΠΠ το βράδυ της Δευτέρας (28/11) ο Ιωαννίδης αι ο Ντέμης Νικολαΐδης τον ρώτησε πότε θα φύγει για το εξωτερικό.

Λίγο αργότερα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς απάντησε με δόση χιούμορ πως «Θέλω να δώσω επίσης συγχαρητήρια στους γονείς του για τις αρχές του και πως μεγάλωσαν αυτό το παιδί. Θέλω βέβαια να πω στον Ντέμη πως τον Πινέδα ήθελε να τον κρατήσει στην Ελλάδα, του Αλμέιδα του έδωσε δρόμο, τον Φώτη γιατί θέλει να τον στείλει στο εξωτερικό; Ο Φώτης είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού, δεν θα πάει πουθενά, ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι».

Ξεκάθαρο το μήνυμα την ώρα που ακούγονται διάφορα. Και κυρίως την ώρα που στη Γερμανία γράφουν απίθανα πράγματα σχετικά μ την Άιντραχτ. Το γερμανικό Sky Sports υποστήριξε πως οι Γερμανοί δεν έχουν μιλήσει με τους «πράσινους», αλλά έχουν κάνει επαφές με τον παίκτη. Για την ιστορία ο Ιωαννίδης έχει συμβόλαιο έως το 2026 και θα αποχωρήσει μόνο εάν το θέλει ο Παναθηναϊκός. Και για να μπουν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» σε αυτή τη διαδικασία, θα πρέπει τα νούμερα να ζαλίζουν.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα