ΠΑΟΚ: Εκεί την πάτησε και ψάχνει λύση

Πάντα οι μεγάλες ομάδες κοιτούν και στην εγχώρια αγορά για ευκαιρίες. Άλλοτε βγαίνει, άλλοτε όχι. Ο ΠΑΟΚ έχει τη δική του τακτική. Ό,τι είναι προς τα πάνω το σκανάρει δύο και τρεις φορές.

Κάθε περίπτωση που έχει ένα ενδιαφέρον, την παρακολουθεί. Υπήρξαν μεταγραφές που τον βοήθησαν. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, για παράδειγμα, από τον ΠΑΣ Γιάννινα πήγε. Από εκεί, βέβαια, άλλοι δεν τράβηξαν με πρώτο τον Νίκο Κοροβέση.

Έγιναν κινήσεις και από Ξάνθη.

Πρώτη και καλύτερη ήταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Εκεί πέτυχαν λίρα εκατό οι άνθρωποί του.

Ο Πανσερραϊκός είναι μία ακόμη ομάδα του Βορρά. Η σχέση με τους Σερραίους είναι άριστη και ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί σταθερά τις εξελίξεις εκεί.

Υπάρχει παίκτης που να κάνει το κλικ; Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα είναι εκεί. Αυτό ακριβώς έκανε και στην υπόθεση του Χισάμ Κανίς. Ο 26χρονος εξτρέμ κεντούσε με τα «λιοντάρια». Θα πει κανείς πως το έκανε στη Super League 2. Όντως, είναι μεγάλη η διαφορά επιπέδου. Μόνο που στη συγκεκριμένη κατηγορία ήταν αισθητή η παρουσία του.

Ωστόσο, στον ΠΑΟΚ έχει πατώσει. Και εντάξει, όλοι ήξεραν πως στην πρώτη ομάδα δεν θα ήταν εύκολο να σταθεί. Το να μην μπορεί να ξεχωρίσει ούτε στη Β’, πάει πολύ. Πρόσφατα έχασε πέναλτι με την ΑΕΛ και έκτοτε οι «ασπρόμαυροι» αναζητούν λύση. Δεν είναι αμελητέο ποσό το 100άριο που δίνουν. Μπορούν να πάνε αλλού αυτά τα λεφτά. Το τηλεφώνημα που έπεσε στις Σέρρες για επιστροφή δεν έπιασε τόπο και η Κύπρος βγάζει ποδοσφαιρικό ορίζοντα…

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα