ΠΑΟΚ: Ο Κοτάρσκι άλλαξε επίπεδο

12:12 6/3/2024 - Πηγή: Sportime

Ο ΠΑΟΚ είναι γνωστό και ειπωμένο και γραμμένο πολλές φορές πως θα έχει δύσκολο μεταγραφικό καλοκαίρι. Όχι μόνο για τους παίκτες που θα θελήσει να πάρει αλλά κυρίως για τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει με τις προτάσεις που θα έρθουν για ποδοσφαιριστές του.

Η στήλη έχει αναφερθεί αρκετές φορές στον Ντόμινικ Κοτάρσκι. Ο κροάτης Νο1 είναι σε πολλές ατζέντες. Είναι πολλές οι ομάδες που τον παρακολουθούν και με το

που άνοιξαν τα γήπεδα ξανά στην Ελλάδα, ήρθαν σκάουτ.

Ο Κοτάρσκι πέρασε και στο επόμενο επίπεδο. Για τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ είναι φυσικά η κλήση στην εθνική ομάδα της Κροατίας. Όχι για να πάει για τις προπονήσεις αλλά για να παίξει. Όπως κάνει και με την ομάδα του Λουτσέσκου φυσικά.

Ο Κοτάρσκι ήταν στον προθάλαμο. Όλοι γνώριζαν πως ήταν στα υπόψιν του Ντάλιτς. Έγινε αυτό που περίμεναν άπαντες.

Είναι στην αποστολή για το τουρνουά στο Ντουμπάι, όπως φυσικά και ο Βίντα.

Φαίνεται πως είναι ακόμα ένα βήμα για να πετύχει τον αρχικό του στόχο. Να γίνει δηλαδή το άμεσο μπακ απ του βασικού της εθνικής Κροατίας, που δεν είναι άλλος από τον Λιβάκοβιτς της Φενέρμπαχτσε.

Αυτό αμέσως και ανεβάζει την αξία του Κοτάρσκι στο μάρκετ, αλλά κάνει και πιο δύσκολο το έργο του ΠΑΟΚ. Το τουρνουά στο Ντουμπάι θα γίνει από 23 έως 26 Μαρτίου.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα