ΠΑΣ Γιάννινα: Μεγάλη «ζημιά» με το ξεκίνημα των play out!

Αν επιβεβαιωθεί, θα είναι μεγάλο πλήγμα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία!

Με ήττα ξεκίνησε τα play out της Stoiximan Super League ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο και -4 από την παραμονή με το καλημέρα του μίνι πρωταθλήματος.

Μόνο… εντυπώσεις πήραν οι Γιαννιώτες

στην πρεμιέρα, αφού από ένα ματς που άξιζαν τα πάντα, δεν πήραν το παραμικρό! Χάθηκαν ευκαιρίες με κάθε τρόπο και δέχθηκε γκολ με τον κάθε απίθανο!

Και δεν είναι μόνο το… μηδέν στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή. Αν επιβεβαιωθεί η εκτίμηση, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει να διαχειριστεί ακόμα μια μεγάλη ζημιά στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει το μοιραίο!

O «Άγιαξ» της Ηπείρου τελείωσε με δέκα παίκτες το παιχνίδι στο Περιστέρι, αφού ο Τούτου, εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης και μακράν η καλύτερη μεταγραφή του Γενάρη, τραυματίστηκε στις καθυστερήσεις και αποχώρησε κουτσαίνοντας.

Ο Άγγλος μπακ χαφ θα υποβληθεί σε μαγνητική εντός της ημέρας (19/3), ωστόσο οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τραυματισμό στο γόνατο που θα τον κρατήσει αρκετό καιρό εκτός. Και συγκεκριμένα, για όλο το υπόλοιπο των play out!

Σημαντική απώλεια και δεν υπάρχουν και ποιοτικές λύσεις στο ρόστερ για να καλυφθεί το κενό!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα