Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Φρόσω και Μέλιος σε ακατάλληλες σκηνές

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Εξελίξεις στις ζωές των ηρώων θα έχουμε στα επόμενα επεισόδια της συγκλονιστικής συνέχειας της σειράς «Ψυχοκόρες».

Η σειρά του ΑΝΤ1 που σάρωσε στην πρεμιέρα της την τηλεθέαση, αναμένεται ακόμη πιο καθηλωτική δείχνοντας πως πρόκειται για μια προσεγμένη παραγωγή που αξίζει προσοχής.

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Φρόσω και Μέλιος σε ακατάλληλες σκηνές

Στη συνέχεια της καθηλωτικής ιστορίας του ΑΝΤ1, η Φρόσω θα είναι αυτή που θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων καθώς θα έρθει πολύ κοντά με τον Μέλιο.

Πιο συγκεκριμένα, η Φρόσω αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα με τον Μέλιο και μάλιστα το τηλεοπτικό κοινό θα τους δει σε ορισμένες ακατάλληλες σκηνές.

Από εκεί και πέρα, ο Παύλος συναντά τον Σπύρο για να μάθει για το συμβάν στο Εργατικό Κέντρο και το λόγο που δεν δημοσιεύτηκε το άρθρο του.

Ο δάσκαλος της Βασιλικής αρρωσταίνει και ο Παύλος αναλαμβάνει την προγύμναση της για τις εισαγωγικές της εξετάσεις. Ο Αρδίτης συμμετέχει ενεργά στις πολιτικές εξελίξεις.

Παράλληλα, ο Κοσμάς είναι σοκαρισμένος από την αυτοκτονία του εργάτη, ενώ για πρώτη φορά σε ένα ξέσπασμα του παρενοχλεί τη Μαρίκα.

Τέλος, η Η Δεσποινιώ συναντιέται κρυφά με τον Τάσο και γοητεύεται ενώ ο Σώτος βοηθά τη Μαρίκα να μιλήσει στη Βικτωρία, αλλά εκείνη την αποφεύγει.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Τρίτης:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τις «Ψυχοκόρες» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ψυχοκόρες: Αυτό θα είναι το τέλος της Μάγιας με τον Παύλο

Ψυχοκόρες: Η Φρόσω πιέζει τον Μέλιο να δραπετεύσουν από το σπίτι του Νάτση

Ψυχοκόρες: Η Ευανθία καταλαβαίνει την σχέση Φρόσω και Μέλιου

Ψυχοκόρες: Πέτρα του σκανδάλου η Δεσποινιώ για Τάσο και Νέλλα

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα