ΠΑΣ Γιάννινα: Αυτοί «ψάχνονται» για μεταγραφή!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποβιβάστηκε και η πόρτα άνοιξε. Έρχονται κι άλλες αποχωρήσεις παικτών αν και έχουν συμβόλαια!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό. Στην Super League 2 την επόμενη σεζόν με την οικογένεια Χριστοβσίλη να έχει βάλει πωλητήριο, τον Μιχάλη Γρηγορίου να παραιτειται πριν τα παιχνίδια με Κηφισιά και Βόλο που καίγονται για βαθμούς, και ήδη τουν Τούρκο Ντεμίρ να έχει λύσει το συμβόλαιο του, αποχωρώντας πρόωρα από την ομάδα. Και η έξοδος

θα συνεχιστεί μετά το τέλος του πρωταθλήματος, αφού αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές

Εντός της εβδομάδας, πάντως, υπήρχαν και παίκτες που κούνησαν μαντίλι. Ορισμένοι, βέβαια, είναι σαν να μην πήγαν ποτέ στα Ιωάννινα, όπως ο Ντεμίρ. Πολλά τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι, 13 στον αριθμό, αλλά υπάρχουν και αρκετά που έχουν ισχύ και για τον επόμενο χρόνο. Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι όσοι είναι στην συγκεκριμένη κατηγορία θα ακολουθήσουν την ομάδα στη Super League 2.

Καραχάλιος, Παντελάκης, Τζίνο, Σόρια και Εραμούσπε δεν μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, αλλά οι πληροφορίες του Sportime αναφέρουν οτι αρκετοί από αυτούς έχουν μπει στο στόχαστρο ομάδων της Super League και είναι πολύ πιθανό να μπουν στη διαδικασία να ολοκληρώσουν πρόωρα τη συνεργασία τους με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Κάτι βέβαια που θα εξαρτηθεί και απο τα οικονομικά ανταλλάγματα που θα ζητήσει η διοίκηση.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα