Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Τάσος και Βικτώρια καταστρώνουν σχέδιο για τη Δεσποινιώ

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Εξελίξεις στις ζωές των ηρώων θα έχουμε στα επόμενα επεισόδια της συγκλονιστικής συνέχειας της σειράς «Ψυχοκόρες».

Η σειρά του ΑΝΤ1 που σάρωσε στην πρεμιέρα της την τηλεθέαση, αναμένεται ακόμη πιο καθηλωτική δείχνοντας πως πρόκειται για μια προσεγμένη παραγωγή που αξίζει προσοχής.

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Τάσος και Βικτώρια καταστρώνουν σχέδιο για τη Δεσποινιώ

Στη συνέχεια της καθηλωτικής ιστορίας του ΑΝΤ1, η Βικτώρια και ο Τάσος θα είναι αυτοί που θα βρεθούν στο επίκεντρο των εξελίξεων

καθώς θα καταστρώσουν σχέδιο για τη Δεσποινιώ.

Πιο συγκεκριμένα, η Νέλλα συνεχίζει τις προσπάθειες να εντοπίσει τον Τάσο, ο οποίος συναντά τη Βικτωρία και καταστρώνουν μαζί το σχέδιό τους για τη Δεσποινιώ.

Την ίδια ώρα, ο Τάσος πηγαίνει στο σπίτι του Κοτρώτση και συναντά τη Νέλλα. Η Μαρίκα μιλά στην Αρχοντούλα για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της Νέλλας, όμως, το μόνο που απασχολεί την Αρχοντούλα είναι να απομακρύνει τη Μαρίκα από τον Σώτο.

Παράλληλα, η Φρόσω συνεχίζει να υπονομεύει την Ευανθία και να έρχεται πιο κοντά με τον Νάτση ενώ η Δεσποινιώ ανοίγεται στον Ντίνο, τον συνάδελφό της στο θέατρο.

Τέλος, η Ευανθία φέρνει παραμάνα για το μωρό για να απομακρύνει τη Φρόσω από κοντά του και εκείνη την εκδικείται ενώ ο Σώτος γυρίζει σπίτι από το Μόναχο και ο Κοσμάς τού ανακοινώνει πως θα αναλάβει το ιατρείο του εργοστασίου.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τις «Ψυχοκόρες» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ψυχοκόρες: Πυροβολούν τον Σώτο- Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο- Η Νέλλα παθαίνει νευρικό κλονισμό

Ψυχοκόρες: Ο Ερμής αποκαλύπτει στη Μάγια την παράνομη σχέση του πατέρα του

Ψυχοκόρες: Η Δεσποινιώ ξεγελιέται από τον Τάσο – Το σκάει αφήνοντας τη Μαρίκα

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα