Σκάνδαλο Paige Duke: Σαν σήμερα εμφανίστηκαν οι γυμνές φωτογραφίες του Sprint Cup Girl που κατέστρεψαν την καριέρα της

Σκάνδαλο Paige Duke:  Για τα αυτοκίνητα που αγαπά η Miss Duke και τους αγώνες NASCAR  θα έπρεπε να είχε κρατήσει το σορτς της.

Το μοντέλο και η νοσοκόμα ζώων μερικής απασχόλησης Paige Duke, 24 ετών, απολύθηκε ως ένα από τα τρία «Sprint Cup Girls» της NASCAR μετά την εμφάνιση γυμνών φωτογραφιών της στο διαδίκτυο.

Σκάνδαλο Paige DukeMiss Sprint Cup Paige Duke κατά την εισαγωγή του οδηγού πριν από την έναρξη του NASCAR Sprint Cup. Το μοντέλο και κτηνίατρος είναι συντετριμμένο μετά την εμφάνιση των γυμνών φωτογραφιών

Η Miss Duke, η οποία ταξίδεψε στη χώρα ως μία από τις περιπλανώμενες ρεπόρτερ του αθλήματος, απολύθηκε επειδή οι γραφικές βολές έσπασαν τον «κώδικα ηθικής» της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας και του χορηγού της Sprint.

Οι φωτογραφίες μιας 18χρονης Miss Duke τραβήχτηκαν στο κολέγιο και στάλθηκαν σε έναν πρώην φίλο.

Μιλώντας στο Fox News, μια συντετριμμένη Μις Ντιουκ είπε: «Δεν είχα σκοπό να τα δει κανένας και τώρα με εκμεταλλεύονται.

«Αυτό είναι το πιο ντροπιαστικό πράγμα που θα μπορούσε να μου συμβεί ποτέ.

«Έχασα τη δουλειά μου, η καλύτερη δουλειά που θα μπορούσα να ζητήσω ποτέ, ήταν τέλεια για μένα. ‘

Σκάνδαλο Paige Duke:  Η ομάδα NASCAR Sprint Cup Girl διαλύθηκε

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor Festival

Η Miss Duke λέει ότι οι φωτογραφίες – που την δείχνουν εντελώς γυμνή σε μια σειρά από συμβιβασμούς – τραβήχτηκαν στον κοιτώνα της στο Πανεπιστήμιο Clemson.

Και πρόσθεσε: «Ακόμα διερευνούμε πώς βγήκαν αυτές οι φωτογραφίες εκεί.

«Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι προήλθαν από τον υπολογιστή του, είναι το μόνο άτομο στο οποίο τους έστειλα. ‘

Σκάνδαλο Paige Duke:  Μια μετανιωμένη δεσποινίς Ντιουκ συνέχισε: «Θέλω απλώς να ξεκαθαρίσω το ρεκόρ, θα ανταποκριθώ στα λάθη μου.

«Είναι κάτι που έκανα, έκλαψα αρκετά δάκρυα για αυτό, βαρέθηκα να κλαίω, κουράστηκα να κρύβομαι από όλους».

Ως ένα από τα τρία Sprint Cup Girls, η Miss Duke έπαιρνε συνεντεύξεις από οδηγούς, μηχανικούς και αφεντικά ομάδων καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

αξιδεύοντας σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο, η δεσποινίς Ντιουκ ήταν στη δουλειά για περισσότερο από ένα χρόνο προτού η φίλη της την ειδοποιήσει ότι οι φωτογραφίες δημοσιεύονταν μέσω email και πινάκων μηνυμάτων.

Κατά ειρωνικό τρόπο, η σελίδα Modeling της Miss Duke αποκλείει κάθε «τόπλες ή γυμνό στιγμιότυπο».

Έγραψε: «Γεια σου! Είμαι φοιτητής κολεγίου και μοντέλο εκτύπωσης, μπικίνι και προώθησης.

«Λατρεύω τα πάντα σχετικά με το μόντελινγκ, τις φωτογραφίες και τα ταξίδια.

Σκάνδαλο Paige Duke: Η Paige Duke ως καλή καβαλάρισσα έμεινε στο ράντζο

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Motor Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και Test Drive στο MEC ΠαιανίαςMotor Festival: Έκθεση μοτοσυκλέτας και Test Ride στο MEC Παιανίας

«Ο Θεός με ευλόγησε πραγματικά με τα πάντα στη ζωή… Αλλά επειδή δεν μπορώ να γίνω η τραγουδίστρια της κάντρι που θα ήθελα (δεν έχω αυτό το ταλέντο) αυτό είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα χαχα.

«Είμαι ανοιχτός σε πολλούς τύπους φωτογραφίας, όπως γκλάμουρ, μόδα, pinup, μαγιό, κ.λπ., αλλά παρακαλώ μην επικοινωνήσετε μαζί μου για ΓΥΜΝΑ Ή ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ–ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ».

Σκάνδαλο Paige Duke:  Η απόλυσή της έχει προκαλέσει οργή στο Twitter και δύο ομάδες στο Facebook που ζητούν την αποκατάστασή της προσελκύουν εκατοντάδες θαυμαστές.

Ένας, ο Γκρεγκ Πολ, έγραψε: «Ως άνθρωποι κάνουμε λάθη, η Πέιτζ έκανε τα δικά της στα 18 της.

«Είναι αυτό που κάνουμε για να βελτιώσουμε τον εαυτό μας, αυτό είναι που μετράει.

«Ας μην ξεχνάμε, το άθλημα που αγαπάμε ξεκίνησε να τρέχει παράνομα φεγγαρόφωτο. Το ναρκωτικό αλκοόλ, το παράνομο ναρκωτικό της εποχής. ‘

Ένας εκπρόσωπος της Sprint είπε σε μια δήλωση: « Θα μας λείψει σε όλους και θα της ευχηθούμε τίποτα άλλο εκτός από το καλύτερο στο μέλλον της».

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Γνωρίζουμε τον μπόμπιρα Zayn Sofuoglu, τον πιο μικρό influencer που ότι κινείτε, οδηγείτεAMA Supercross 2024 οσα πρέπει να ξέρεις γιατί ξεκινάμε15+1 πιο hot influencers αθλημάτων στον κόσμο με την F1, το MotoGP και το WRC να βρίσκονται στην 15αδαΦόρμουλα 1 Desiré Wilson : Η πρώτη και μοναδική γυναίκα που κέρδισε έναν αγώνα F1

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα