Survivor 24/4: Οριστικό spoiler στη Live μετάδοση για την 4η Ασυλία

Survivor 24/4: Σε Μπλε μονόλογο έχει εξελιχθεί η 16η εβδομάδα του Survivor, με την 4η ασυλία να ολοκληρώνει το καρέ των υποψηφίων.

Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος στην τηλεθέαση. Η μυθοπλασία του MEGA δεν παίζεται πλέον και το MasterChef από κοντά.

Από εκεί και πέρα, έχουμε το 4ο αγώνισμα ασυλίας, σε μια εβδομάδα που οι μπλε έχουν κάνει τα απίστευτα. 3/3 Ασυλίες και

περιμένουμε να δούμε το τελικό καρέ. Γενικώς η αποχώρηση το Αλέξη έχει επηρεάσει τους Κόκκινους που δεν έχουν βρει καθόλου τα πατήματά τους.

Εσείς μπορείτε να ψηφίσετε στο MEGA POLL τον παίκτη που θέλετε να αποχωρήσει.

Τα spoiler έχουν πέσει βροχή. Διότι σας έχουμε πει ποιο είναι το φαβορί για να αποχωρήσει από νωρίς.

Όπως και για το ποιοι κερδίζουν την 4η ασυλία.

Survivor 24/4: Το Live το τιμημένο

Η πιο ανατρεπτική Live μετάδοση συνεχίζεται με τσίτα τα γκάζια! Με σχολιασμό, βιντεάκια από τους στίβους μάχης και φυσικά απολαυστικά σχόλια από Twitter.

Eσείς, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καθίσετε αναπαυτικά στον καναπέ, να χαλαρώσετε, να πάρετε μαζί σας όλα τα… συμπαρομαρτούντα (πίτσες, πατατάκια, ποπ κορν, σοκολάτες, μπύρες) και να παρακολουθήσετε από κοινού το Survivor από την τηλεόραση και το smartphone σας. Φυσικά, συντονιστείτε και για περισσότερα survivor spoiler.

Το ξέρετε εξάλλου ότι είμαστε η καλύτερη παρέα! Υπομονή μέχρι ο Γιωργάρας ο Λιανός να δώσει το εναρκτήριο σφύριγμα και να απολαύσουμε τα runs

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα