Survivor spoiler 25-4: ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτή η ομάδα πάει Νέα Υόρκη!

Survivor spoiler 25-4: Απόψε ο αγώνας για το μεγάλο έπαθλο του Survivor. Τεράστιο το κίνητρο, τεράστιο το διακύβευμα. Ποια ομάδα θα κερδίσει το ταξίδι για τη Νέα Υόρκη στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Διάσημοι ή Μαχητές; Έχουμε το οριστικό Survivor spoiler.

Το συνολικό σκορ είναι στο 16-12 για τους Μαχητές. Δεν έχει όμως

καμία απολύτως σημασία αυτό. Εδώ το πράγμα είναι διαφορετικό. Θυμίζει τα έπαθλα επικοινωνίας. Το κίνητρο για τα μεγάλα έπαθλα στο Survivor 2024 ξεπερνάει την αγωνιστική κατάσταση.

Οι Μαχητές έχουν ένα προβάδισμα νίκης όμως. Μάλιστα αυτό είναι ξεκάθαρο. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει από το 3-1! Δεν είναι μικρό σκορ για μια εκκίνηση. Δεν σημαίνει όμως πως μια ομάδα έχει εξασφαλίσει και τη νίκη. Ειδικά όταν μιλάμε για Νέα Υόρκη, όλοι οι παίκτες θα τα δώσουν όλα για να φέρουν την ανατροπή!

Το ερώτημα είναι όμως αν οι Διάσημοι θα μπορέσουν να κάνουν το come back. Δεν θα είναι εύκολο. Ο Φάνης και η Σταυρούλα έχουν πάρει προσωπικά όλους τους αγώνες σχεδόν. Οι Μαχητές παίρνουν νίκες εξαιτίας αυτών των δύο παικτών.

Survivor spoiler 25-4: Αυτοί πάνε Νέα Υόρκη!

Οι Διάσημοι και οι Μαχητές θέλουν το ταξίδι όσο τίποτε άλλο. Η κόκκινη ομάδα είχε κερδίσει ήδη ένα. Βέβαια, δεν υπάρχει σύγκριση. Σαν τη… Νέα Υόρκη δεν έχει. Από τα καλύτερα έπαθλα για φέτος.

Οι Μαχητές δεν θέλουν να χάσουν δεύτερο μεγάλο έπαθλο. Θα καταφέρουν να εκμεταλλευτούν το προβάδισμα και να ξεσκονίσουν διαβατήρια;

ΝΑΙ…

Οι Μαχητές κερδίζουν το μεγάλο έπαθλο της 16ης εβδομάδας στο Survivor και θα πάνε ταξίδι στη Νέα Υόρκη.

Με άλλα λόγια, το σκορ θα πάει στο 17-12 υπέρ των μπλε. Η ενημέρωση είναι οριστική.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Survivor, 25-4, ΟΡΙΣΤΙΚΟ, ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ Αυτή, Υόρκη,Survivor, 25-4, oristiko, kleidomeno afti, yorki