Τελικά πότε θα παίξει ο Μάρκος Αντόνιο στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ τον έπεισε μετά από πολλές κουβέντες να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να αφήσει τη Λάτσιο. Έστω δανεικός, έστω και για έναν χρόνο. Ο ΠΑΟΚ που σήμερα (5/10, 22:00) υποδέχεται την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης. Την προηγούμενη κάτοχο δηλαδή του Europa League και του Super

Cup Ευρώπης. Μια ομάδα με βαριά φανέλα, ευρωπαϊκή εμπειρία.

Ένα ματς που η Τούμπα θα βράζει. Και που γίνεται στη σκιά της κόντρας Λουτσέσκου με Γιοβάνοβιτς.

Όλα αυτά είναι pre game. Το κακό για τον ΠΑΟΚ είναι πως εντός αγώνα πάλι δε θα έχει τον Μάρκος Αντόνιο.

Περί ου ο λόγος. Ο παίκτης που έως και πριν δυο σεζόν ήταν σημείο αναφοράς για τα χαφ της Λάτσιο. Κι όμως ακόμα ο Μάρκος Αντόνιο ακόμα δεν έχει κάνει σεφτέ.

Ένας παίκτης που δυνητικά μπορεί να αλλάξει τη μεσαία γραμμή πολλών ομάδων. Ακόμα όμως δεν έχει παίξει στον ΠΑΟΚ. Ήταν γνωστό πως κουβαλούσε από τη Ρώμη έναν τραυματισμό.

Απλά μάλλον είχε υπολογιστεί αρχικά πως θα ήταν ήδη μέσα στα πλάνα του Λουτσέσκου και θα μπορούσε να παίξει είτε με Παναθηναϊκό είτε με Άϊντραχτ.

Τελικά δεν. Κι αυτό φέρνει εκνευρισμό. Σε πολλούς. Γιατί δηλαδή δεν έγινε σωστός υπολογισμός, δεν υπήρχαν τα σωστά data για το πότε θα ήταν έτοιμος τελικά ο Μάρκος Αντόνιο. Δεν είναι μόνο επικοινωνιακό το ζήτημα είναι και ουσιαστικό. Ο ΠΑΟΚ και ο Λουτσέσκου είχαν ποντάρει κάποια σημαντικά λεπτά συμμετοχής στον παίκτη.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο εντελώςΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ! 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τελικά, Μάρκος Αντόνιο, ΠΑΟΚ,telika, markos antonio, paok