Το μάθημα που πήρε ο Μπαρτζώκας με Κάνααν

Ο Ολυμπιακός έκανε την Ευρώπη να παραμιλάει. Το break στη Βαρκελώνη ήταν το αποτέλεσμα των Games 1 στα φετινά πλέι οφ της Euroleague. Σύμφωνοι, Μακάμπι και Φένερ πέτυχαν αξιομνημόνευτες νίκες. Αλλά ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ζευγάρι είναι απόλυτο φαβορί. Αν κόψει την πλάκα, θα κάνει 3 σερί νίκες.

Στο Μονακό-Φενέρ όλα είναι ανοικτά. Επομένως το break των τούρκων θα ριζώσει στην ιστορία μόνο αν προκριθούν.

Ο Ολυμπιακός αντίθετα έβαλε βάσεις για κάτι μεγάλο. Αν δε, πετύχει και το 0-2 αύριο Παρασκευή (26/4) τότε ο θρίαμβος απλά θα σφραγιστεί στο ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκοι» ναι έκαναν πολλά λάθη στη Βαρκελώνη. Ναι έχασαν τα ριμπάουντ και διαφορά που πήγε έως και τους 13 πόντους. Αλλά κέρδισαν και αυτό έχει σημασία.

Το highlight της βραδιάς δεν ήταν μόνο τα 18 λεπτά του Σίκμα. Ουσιαστικά λεπτά. Ήταν και τα 31 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα του Αϊσάια Κάνααν. Ο Αμερικάνος έχει φανεί εδώ και καιρό πως είναι σε σούπερ κατάσταση. Με αυτοπεποίθηση και χέρι αλφάδι. Ο Μπαρτζώκας όμως τον άφηνε στον πάγκο στο τελευταίο δεκάλεπτο. Το έκανε π.χ. με τον Παναθηναϊκό και στοίχισε.

Ο κόουτς δεν έκανε το ίδιο λάθος και με την Μπαρτσελόνα. Ο Κάνααν με τους 14 πόντους, 5/7 βολές και 3/7 τρίποντα λογίζεται ως MVP. Μόνο ο Γκος μπορεί να μπει σε παρόμοια συζήτηση για το Game 1.

Ο Μπαρτζώκας πάντως το μάθημα πρέπει να το πήρε.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Απόστολος Γεωργιάδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαρτζώκας, Κάνααν,bartzokas, kanaan