Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Μάκης ταπεινώνει τη Λίνα!

Το Ναυάγιο φέρνει τα πάνω-κάτω στα επόμενα επεισόδια του και η τηλεθέαση αναμένεται να πάρει την ανιούσα με τις εξελίξεις.

Συγκεκριμένα στην άκρως πετυχημένη σειρά του «Mega» θα δούμε ότι ο Μάκης, αντιμετωπίζοντας την Λίνα και τα μυστικά που του κρατούσε, διατηρεί την απόφασή του να μην τη συγχωρέσει και να την αποφύγει.

Τα ανεπίλυτα μεταξύ τους δημιουργούν ένταση και αποστροφή. Ο Παντελίδης, κάνει τα πάντα προκειμένου να πάρει τον Δημήτρη με το μέρος του, και για

να το πετύχει του κάνει μία πρόταση που λίγοι θα έλεγαν όχι αλλά θέτει έναν όρο πολύ σκληρό.

Η Ειρήνη, υποχωρώντας στις πιέσεις του πατέρα της, παρακαλεί τον Ιπποκράτη να επισπεύσουν τον γάμο τους. Αν και εκείνος χαίρεται που επιτυγχάνει τον σκοπό του, η έλλειψη τρυφερότητας από μέρους της Ειρήνης τον ανησυχεί και τον κάνει να έχει αμφιβολίες.

Συγκεκριμένα ανακύπτουν αμφιβολίες για το αν η απόφαση της ήταν ορθή. Ο Γιώργης και η Αλίκη την ίδια στιγμή, ανακαλύπτοντας την αληθινή επικοινωνία μεταξύ τους, έρχονται πολύ κοντά και μοιράζονται μια στιγμή γεμάτη τρυφερότητα.

Μια τυχαία συνάντηση της Λαμπρινής με τον Στελή αναπτερώνει τις ελπίδες της να εντοπίσει τον γιο της στην Αθήνα, αφού μακριά του δεν μπορεί να αντέξει.

Καθώς εξελίσσεται η γνωριμία της με τον ναύτη που ευθύνεται για τον θάνατο του άντρα της στο ναυάγιο, η Στέλλα αναλογίζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αναλάβει μια ενέργεια που θα προκαλέσει. Έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή απόφαση να εκδικηθεί τον Μάριο για τον χαμό του Κυριάκου, αναζητώντας εναλλακτικούς τρόπους για να επιτύχει τον σκοπό της.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Το ναυάγιο και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Τον πυροβολεί εν ψυχρώ χωρίς να τον σκοτώσει

Survivor: Επίθεση του Σπύρου Μαρτίκα στο Twitter με φόντο Σοϊλέδη και Αντωνά

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Σπήλιος και Μόφορης διαλύουν τον πύργο των Γερακάρηδων

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα