Το παράκανε ο Μπενζεμά των 100.000.000 ευρώ το χρόνο: Τόσες μέρες δεν πήγε προπόνηση

13:47 21/1/2024 - Πηγή: Contra

Ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους ποδοσφαιριστές που το καλοκαίρι επέλεξε να εγκαταλείψει τη Γηραιά Ήπειρο για να συνεχίσει να παίζει μπάλα στην Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Ιτιχάντ αντί 100.000.000 ευρώ το χρόνο.

Τα χρήματα μπορεί να είναι αδιανόητα, αλλά ο Γαλλοαλγερινός μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν τα... έχει βγάλει στο γήπεδο. Και δεν είναι μόνο το αγωνιστικό που συνεχίζει να ιντριγκάρει τα διεθνή Μέσα τα οποία γράφουν για διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών

και ενδιαφέρον της Τσέλσι να τον αποκτήσει προτού κλείσει το παράθυρο του Ιανουαρίου.

Για την ιστορία πρόσφατα γράφτηκε πως ο Μπενζεμά δεν θα φύγει όμως τις τελευταίες ώρες σημειώνεται ότι υπάρχει πρόβλημα...

Ο πρώην κάτοχος της Χρυσής Μπάλας έφυγε για τις χειμερινές του διακοπές και δεν τήρησε το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του και δεν αναφερόμαστε σε 2-3 μέρες αδικαιολόγητη καθυστέρηση. Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ έκανε την εμφάνισή του στην προπόνηση μετά από 17 μέρες απουσίας.

Μάλιστα, όπως τονίζουν τα ξένα ΜΜΕ επί 10 μέρες κανείς από τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο μπορούσε να επικοινωνήσει με τον σούπερ σταρ. Ο Μπενζεμά βρισκόταν στον Μαυρίκιο και δικαιολόγησε την απουσία του με τον καιρό. Είπε δηλαδή πως η κακοκαιρία δεν του επέτρεψε να αποχωρήσει από τον τόπο των διακοπών του στους σωστούς χρόνους.

Keywords
Τυχαία Θέματα