Τσιμίκας: Έσκασε η βόμβα! Αυτός θα είναι ο νέος του προπονητής;

Ο Κώστας Τσιμίκας και οι συμπαίκτες του στη Λίβερπουλ δε διεκδικούν μόνο την Premier League. Περιμένουν και τη μεγάλη απόφαση της διοίκησης για το ποιος θα είναι ο διάδοχος του Γιούργκεν Κλοπ. Απόφαση που θα κρίνει πάρα πολλά για το μέλλον του κλαμπ. Η αποχώρηση του σπουδαίου γερμανού στο τέλος της σεζόν είναι τέλος εποχής.

Ο επόμενος δε θα έχει να διαχειριστεί μόνο τους παίκτες. Αυτοί είχαν μάθει μόνο με τον Κλοπ εδώ και κοντά 10 χρόνια. Όπως ο Τσιμίκας. Ο γερμανός

τον έφερε από τον Ολυμπιακό. Όλα έδειχναν πως η τελική ευθεία θα πήγαινε με τον Ρούμπεν Αμορίμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Δημοσιεύματα στην Πορτογαλία όμως αναφέρουν πως η κουβέντα που έγινε δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος στο οικονομικό.

Από το μεσημέρι σήμερα της Τρίτης (22/4) γίνεται πλέον χαμός. Φαβορί είναι άλλος. Το έγραψαν μέχρι και οι Times. Και το όνομα αυτού Άρνε Σλοτ. Ο 46χρονος ολλανδός που οδήγησε τη Φέγενορντ στο πρωτάθλημα το 2023. Φέτος θα ολοκληρώσει τη σεζόν στη 2η θέση πίσω από την Αϊντχόφεν. Η Φέγενορντ όμως πήρε το Κύπελλο. Είχε φτάσει και στον τελικό του Conference League το 2022.

Ο Σλοτ θεωρείται πλέον το φαβορί.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα