Τσιμίκας: Η ώρα της μεγάλης επιστροφής

00:34 5/1/2024 - Πηγή: Sportime

Παλεύει για να γυρίσει όσο πιο γρήγορα μπορεί ο Κώστας Τσιμίκας, αλλά ο τραυματισμός που είχε στην κλείδα του δεν είναι απλός. Δεν τον ξεπερνάς από τη μία στιγμή στην άλλη.

Χρονοδιάγραμμα δεν είχε μπει. Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν είχε πει κάτι και οι άνθρωποι της Λίβερπουλ σε αυτές τις περιπτώσεις δεν βάζουν πίεση στους παίκτες τους.

Πότε θα έρθει η μεγάλη επιστροφή; Με βεβαιότητα κανείς δεν μπορεί να το πει. Ωστόσο, ο δημοσιογράφος του «Athletic», Τζέιμς Πιρς, υποστήριξε πως ένας από τους λόγους που δεν θα πάρει αριστερό μπακ η Λίβερπουλ είναι πως θα επανέλθουν οι παίκτες

της.

Πρόσφατα είπε ο Κλοπ πως ο Άντι Ρόμπερτσον ακόμη θέλει χρόνο. Λογικά θα χάσει τον Ιανουάριο, αλλά στη συνέχεια θα είναι έτοιμος. Σύμφωνα με τον Πιρς στον «Τσίμι» θα πάρει λίγο παραπάνω. Συγκεκριμένα ανέφερε πως ο Σερραίος θα είναι έτοιμος στα τέλη Φεβρουαρίου ή έστω τον Μάρτιο.

Τι σημαίνει αυτό; Πως η Ελλάδα θα τον έχει στη διάθεσή της για τα παιχνίδια του Nations League. Εάν ισχύουν τα παραπάνω ο Τσιμίκας θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με το Καζακστάν στις 21 Μαρτίου. Εάν η Εθνική περάσει στον τελικό, αυτός θα γίνει στις 26 Μαρτίου απέναντι στον νικητή του ζευγαριού Γεωργία – Λουξεμβούργο.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα