Βαθμολογία Euroleague: Πώς διαμορφώθηκε η κατάταξη μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού

Βαθμολογία Euroleague: Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε στο Βελιγράδι. Δεν μπόρεσε να του αντισταθεί ο Ερυθρός Αστέρας. Με 89-76 τον κέρδισαν οι «πράσινοι».

Έτσι επέστρεψαν στις νίκες με εμφατικό τρόπο και κατάφεραν να ανέβουν τρίτοι. Πολύ σημαντική εξέλιξη αυτή λίγο πριν το καθοριστικό ματς με την Μπαρτσελόνα. Εκεί το «τριφύλλι» παίζει για το… μισό πλεονέκτημα έδρας. Ειδικά νίκη με +8 το βάζει ακόμη πιο γερά στο κόλπο.

Για

τον Παναθηναϊκό αυτή την αγωνιστική πήγαν τα πάντα όπως τα ήθελε. Δεν είναι μόνο η ήττα του Ολυμπιακού που είχε προηγηθεί, αλλά και η τεράστια έκπληξη που έκανε η Αρμάνι μέσα στο Μονακό. Σόκαρε τους Γάλλους και τους άφησε στο 19-11. Ακριβώς το ίδιο ρεκόρ πέρα από τον Παναθηναϊκό έχει και η Φενέρμπαχτσε.

Τι έκαναν οι Τούρκοι; Νίκησαν την Μπαρτσελόνα. Έτσι πλέον οι Καταλανοί έχουν μόνο μία νίκη παραπάνω από τις ομάδες που μόλις αναφέραμε. Κάτι που σημαίνει πως εάν χάσουν στο ΟΑΚΑ με περισσότερους από οκτώ πόντους, ο Παναθηναϊκός τους βάζει από κάτω! Χαμός στη διοργάνωση τόσο για την πρώτη τετράδα όσο και για την εξάδα και τη δεκάδα. Τέσσερα είναι τα παιχνίδια που απομένουν. Σε αυτά μπορούν να γίνουν τα πάντα. Οι εκπλήξεις ούτως ή άλλως είναι πολλές φέτος στην Euroleague και μάλλον δεν θα έχει και συνέχεια όλο αυτό!

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της 31ης αγωνιστικής το δικό του ενδιαφέρον έχει το Μονακό – Βαλένθια, για το αν θα βγάλουν αντίσταση οι Μονεγάσκοι, και κυρίως το Αρμάνι – Φενέρμπαχτσε.

Τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής

Τρίτη 19/3
Εφές-Ολυμπιακός 85-72

Ζαλγκίρις Κάουνας-Βίρτους Μπολόνια 96-81 

Άλμπα Βερολίνου-Ρεάλ Μαδρίτης 79-86

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Βιλερμπάν 98-90

Παρτιζάν-Μπασκόνια 87-83

Παρασκευή 20/3
Φενέρμπαχτσε-Μπαρτσελόνα 88-74

Μονακό-Αρμάνι Μιλάνο 80-98

Ερυθρός Αστέρας-Παναθηναϊκός 76-89

Βαλένθια-Μπάγερν Μονάχου 70-68

Βαθμολογία Euroleague

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα