Βόλος: Τα πρώτα «άκυρα» και ο διάδοχος του Λόπεθ στον πάγκο

Μαθηματικά βέβαιο έμοιαζε πως ο Βόλος θα πάει και για άλλον προπονητή μέσα στη σεζόν. Η απίθανη αναδίπλωση με τον Άνχελ Λόπεθ δεν βοήθησε κάπου τον ίδιο. Μόνο τις υπόλοιπες ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους στη Stoiximan Super League.

Η έλευση του Ισπανού έφερε άλλον αέρα για μικρό χρονικό διάστημα, αφού γρήγορα οι Θεσσαλοί πήραν την κάτω βόλτα. Το Sportime.gr είχε ενημερώσει από τις αρχές Φεβρουαρίου πως ο Λόπεθ

δεν πατάει καλά και στην πρώτη ήττα που έκανε, αυτή με τον ΠΑΣ Γιάννινα, χαιρέτησε.

Κάθε άλλο παρά απρόσμενο ήταν αυτό το διαζύγιο. Με το που τελείωσε το ματς με τους Ηπειρώτες, έπεσαν τα πρώτα τηλέφωνα. Μαζί με αυτά και κάποια άκυρα. Δεν είναι εύκολο μαγαζί ο Βόλος με αποτέλεσμα να μην αποτελεί και θελκτικό προορισμό για κάποιους προπονητές.

Προφανώς για να βγαίνει το διαζύγιο, έχει πει στην τελική ευθεία και η υπόθεση του επόμενου. Στόχος να κλείσει άμεσα το θέμα με κάποιον που θα είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας. Πολύ ψηλά στη λίστα είναι το όνομα του Χουάν Φεράντο. Γνωρίζει καλά το μαγαζί και είναι ελεύθερος.

Άξιο αναφοράς πως στο διαζύγιο με τον Λόπεθ ο Βόλος έκανε λόγο για δύσκολη απόφαση και προσέθεσε πως ο Ισπανός «αποχωρεί από την ομάδα μας σαν φίλος και είμαστε σίγουροι ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα συνεργαστούμε ξανά». Όλα αυτά ενώ ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε πως αποχωρεί…

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα