Βιγιαρεάλ – Μπέτις 5-1

00:01 28/9/2019 - Πηγή: To10.gr

Μια Βιγιαρεάλ βγαλμένη από τα όνειρα των οπαδών της εμφανίστηκε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Μπέτις την οποία διέσυρε με 5-1.

Έτσι το «κίτρινο υποβρύχιο» έφτασε τους 11 βαθμούς και σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση της La Liga ενώ η Μπέτις έμεινε στους 8 βαθμούς.

Στο 33′ ο Εκαμπί σκόραρε μετά από ασίστ του Ζεράρ Μορένο αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφ σάιντ αλλά έξι λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά από σέντρα του εξαιρετικού Καθόρλα.

Η

Μπέτις ισοφάρισε στο 48′ σε μια από τις λιγοστές της ευκαιρίες, με όμορφο σουτ του Έμερσον αλλά η χαρά της δεν κράτησε για πολύ.  Στο 66′ ο Καθόρλα έκανε το 2-1 με πέναλτι και από κει και μετά μόνο μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο.

Ο Εκαμπί με πλασέ στο 76′ έκανε το 3-1 για να έρθουν ακόμη δύο γκολ στις καθυστερήσεις με τους Ζεράρ Μορένο και Τσουκβουέζε να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ στο 5-1.

Βιγιαρεάλ: Ασένχο, Αλμπιόλ, Πάου, Πένια, Κιντίγια, Ανγκισά, Καθόρλα (85′ Τριγιέρος), Ιμπόρα, Ζεράρ Μορένο, Μόι Γκόμεθ (57′ Τσουκβουέζε), Εκαμπί (79′ Οντιβέρος)

Ρεάλ Μπέτις: Ρόμπλες, Φεντάλ, Μπάρτρα, Άλεξ Μορένο (79′ Ραούλ Ντε Χάρο), Έμερσον, Χοακίν (79′ Λάινεθ), Καρβάλιο, Κανάλες, Πεντράθα (75′ Τέγιο), Μπόρχα Ιγκλέσιας, Λορέν

Keywords
Τυχαία Θέματα