Google Meet: Δωρεάν για όλους η εφαρμογή τηλεδιασκέψεων

Η Google θα προσφέρει εν μέσω πανδημίας την δική της εφαρμογή βιντεοδιασκέψεων Google Meet δωρεάν σε όλους. 

Η Google ανακοίνωσε ότι, καθώς η πανδημία έχει αναδείξει το σημαντικό ρόλο της βιντεοδιάσκεψης για εργασία, εκπαιδευτικούς σκοπούς ή διασύνδεση με τους άλλους, μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα προσφέρει δωρεάν σε όλους το Google Meet, τη δική της εφαρμογή για βιντεοδιασκέψεις.

Μέχρι τώρα

το Meet ήταν διαθέσιμο μόνο ως μέρος του G Suite, μιας υπηρεσίας συνεργασίας και παραγωγικότητας για επιχειρήσεις, οργανισμούς και σχολεία. Τώρα, το Meet θα διατίθεται δωρεάν στο διαδίκτυο στη διεύθυνση meet.google.com, καθώς επίσης μέσω εφαρμογών για κινητά με σύστημα iOS ή Android.

Το Google Meet υποστηρίζει τηλεδιασκέψεις έως 100 ατόμων, επιτρέπει την έναρξη και τη συμμετοχή σε ομαδικές συνομιλίες απευθείας από το Google Calendar και εμφανίζει υπότιτλους σε πραγματικό χρόνο. Δεν επιτρέπει την χρήση από ανώνυμους χρήστες για αυτό και προϋοθέτει λογαριασμό gmail

Η δωρεάν πρόσβαση σε όλους τους χρήστες έρχεται με περιορισμό στη διάρκεια κάθε τηλεδιάσκεψης στα 60 λεπτά, αλλά αυτό θα ισχύσει από τις 30 Σεπτεμβρίου 2020 και έπειτα. Μέχρι τότε, δεν υπάρχει κανένα όριο.

Σύμφωνα με τη Google, από τον Ιανουάριο και μετά η χρήση του Meet έχει αυξηθεί κατά 30 φορές, έχοντας περισσότερους από τρία εκατομμύρια νέους χρήστες κάθε μέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα