Αίγινα: Νέα βίντεο - ντοκουμέντα από τον άγριο ξυλοδαρμό μητέρας και γιου

«Συμβόλαιο» άγριου ξυλοδαρμού στην Αίγινα. Δολοφονικά χτυπήματα από 3 μποξέρ δέχτηκε η επιχειρηματίας.Συγκλονίζουν νέα βίντεο-ντοκουμέντα που ήλθαν το φως της δημοσιότητας, από την άγρια επίθεση «φουσκωτών» σε επιχειρηματία και τον γιο της στην Αίγινα, η οποία έλαβε χώρα στις 28 Αυγούστου του 2021.…

Νωρίτερα, στις 10 το πρωί της Δευτέρας (10.10.2022), οι τέσσερις κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους και ο φερόμενος

ως ηθικός αυτουργός, οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή Πειραιά για να απολογηθούν.

Η εικόνα της 67χρονης ξενοδόχου από την Αίγινα, μετά την άγρια επίθεση των «φουσκωτών», ήταν σοκαριστική (δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες). Τα σημάδια στο πρόσωπο της αποτύπωναν τα δολοφονικά χτυπήματα των τριών μισθωμένων μποξέρ, που χρησιμοποίησαν ακόμα και σιδερογροθιές για να στείλουν το μήνυμά τους στην άτυχη γυναίκα και τον γιο της.

Αφορμή για το συμβόλαιο... ξυλοδαρμού, οι προστριβές που είχαν με έναν 38χρονο ιδιοκτήτη νυχτερινού μαγαζιού στην Καλλιθέα, λόγω ηχορύπανσης. Ο ηθικός αυτουργός, έβαλες τους 3 «φουσκωτούς» να χτυπήσουν μάνα και γιο, καθώς έμεναν πάνω από το κλαμπ και είχαν προβεί σε μηνύσεις λόγω του έντονου θορύβου. Τα θύματα είδαν τους δράστες να παρουσιάζονται ως... πελάτες στο ξενοδοχείο που διατηρούσαν το βράδυ της 28ης Αυγούστου του 2021.

Την ώρα που μάνα και γιος βρισκόταν στο πάρκινγκ, άρχισαν να τους χτυπούν αλύπητα. Μάλιστα στο σημείο βρισκόταν ο 4χρονος εγγονός της ξενοδόχου που και αυτός τραυματίστηκε ελαφρά κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Η 67χρονη γυναίκα χρειάστηκε να νοσηλευτεί για αρκετές εβδομάδες στην εντατική.

Ο ηθικός αυτουργός και οι τρεις «μισθωμένοι» μποξέρ, που ξυλοκόπησαν τη γνωστή ξενοδόχο στην Αγία Μαρίνα της Αίγινας και το γιο της, συνελήφθησαν την Τετάρτη, έπειτα από αστυνομική επιχείρηση, στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών. Τα δύο θύματα της άγριας επίθεσης διέμεναν σε οροφοδιαμέρισμα στην οδό Λεωφόρου Βενιζέλου στην Καλλιθέα, πάνω από το κλαμπ.

Η ηχομόνωση δεν περιόριζε τη μουσική με αποτέλεσμα η επιχειρηματίας και ο γιος της, να καλούν συχνά την αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας. Μάνα, γιος και ιδιοκτήτης, κατέληγαν διαρκώς στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχαν σφοδρές προστριβές.

Τον Αύγουστο του 2021, ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, αποφάσισε να μισθώσει δύο Έλληνες και έναν Αλβανό «φουσκωτό», να ξυλοφορτώσουν μάνα και γιο, προκειμένου να... σταματήσουν τις μηνύσεις. Οι δράστες, ταξίδεψαν στο νησί του Αργοσαρωνικού, και «επισκέφτηκαν» το ξενοδοχείο που διατηρεί η ηλικιωμένη, όπου εκτυλίχθηκε η άγρια επίθεση.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, κατάφεραν ένα χρόνο αργότερα να φτάσουν στα ίχνη των τριών «φουσκωτών», μέσα από άρσεις τηλεφωνικού απορρήτου, πληροφορίες και καταθέσεις. Τα ίδια τα θύματα είχαν κατονομάσει τον ιδιοκτήτης του νυχτερινού μαγαζιού, περιγράφοντας στις αρχές τα περιστατικά και τις διαφορές που είχαν μαζί του.

Keywords
Τυχαία Θέματα