Κωνσταντίνος Αργυρός: Γονάτισε από συγκίνηση μπροστά σε 12.000 ομογενείς - «Η ελληνική μουσική έχει ψυχή»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε μια μεγάλη περιοδεία σε Αμερική και Καναδά ενώνει την ομογένεια με τα τραγούδια του.Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες το ταξίδι του στις ΗΠΑ για να πραγματοποιήσει συναυλίες, με την πρώτη από αυτές το Σάββατο 18/11 στο Barclay’s Center στο Μπρούκλιν.…

Η προετοιμασία για την πρώτη του συναυλία στην άλλη μεριά του ατλαντικού ξεκίνησε πριν από τέσσερις ημέρες. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram

βίντεο από την άφιξή του και το πρώτο του γεύμα στις ΗΠΑ.

Δείτε τις αναρτήσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού:

{https://www.instagram.com/reel/CzwyRVyRrTL/}

Η άφιξη και η πρώτη έξοδος για φαγητό στη Νέα Υόρκη είχε κι ένα ευχάριστο απρόοπτο. Τη συνάντηση με τον γνωστό ράπερ Bobby Shmurda:

{https://www.instagram.com/reel/CztpvS4rmXS/}

Έτοιμος για τη μεγάλη βραδιά:

{https://www.instagram.com/reel/CzznJeTrKDB/}

Παράλληλα το πρωί της Δευτέρας 20/11 μίλησε μέσω Skyppe με την Κατερίνα Καινούργιου, περιγράφοντας την εμπειρία του: «Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τους Έλληνες ομογενείς της Νέας Υόρκης. Αυτοί έγραψαν ιστορία γιατί είναι δυο φορές Έλληνες και εγώ έζησα την εμπειρία μαζί τους.

Όταν καταλάβαμε ότι είναι τόσο όμορφη η ελληνική μουσική μέσα σε αυτόν τον χώρο το διασκεδάσαμε και ξεσαλώσαμε όλοι μαζί ελληνικά. Δεν έχω λόγια να σας περιγράψω πόσο φανταστική ήταν η στιγμή που ακούσαμε μπουζούκι, ακόμα και νησιώτικα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κόσμο.

Η αδερφή μου είναι στο εξωτερικό και ξέρω πώς περνάει και πώς οι Έλληνες επικοινωνούν. Ήταν μια ωραία στιγμή που ενωθήκαμε. Ήταν τόσο συγκλονιστικό αυτό που ζήσαμε.

Στην Αμερική σε έναν χώρο όπως το Barclays Center του ΝΒΑ είναι πολύ δύσκολο να μείνεις παραπάνω γιατί την άλλη μέρα γίνεται προπόνηση και το προσωπικό πρέπει να ετοιμάσει τον χώρο» ανέφερε για το γεγονός ότι η συναυλία κράτησε 20 λεπτά παραπάνω και για κάθε λεπτό το κόστος για την παραγωγή ήταν 1000 δολάρια.

Η ελληνική μουσική έχει ψυχή που μπορεί να ταξιδέψει πάρα πολύ μακριά και θα κάνω ό,τι μπορώ να τη μεταδώσω όσο πιο μακριά γίνεται. Δεν νιώθω ότι είμαι σε κάποια κορυφή. Έχω βρει τον εαυτό μου στη μουσική. Όπως πάντα υπήρχαν και δύσκολες και εύκολες στιγμές. Είναι άλλος ο καλλιτέχνης που είναι στην σκηνή. Εγώ νιώθω ότι είμαι ακόμα στο σχολείο.

Είμαι περήφανος γιατί ο κόσμος το κατάφερε. Έχουμε σκοπό να κάνουμε κι άλλα πράγματα. Να πω σε όλη την ομογένεια ότι δεν μπορούσαμε στην παρούσα φάση να πάμε σε όλες τις πόλεις αλλά θα πάμε στο Σικάγο, στο Τορόντο και στο Μόντρεαλ», ενώ όπως είπε στον Alpha η τελευταία συναυλία θα γίνει στο Λος Άντζελες στις 2 Δεκεμβρίου και μετά επιστρέφει στην Ελλάδα για να ξεκινήσει πριν τις γιορτές τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μιλά για τη μεγάλη συναυλία του:

Keywords
Τυχαία Θέματα