Κως: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι γονείς του νεκρού μωρού

Το πόρισμά του ιατροδικαστή ήταν πως ο θάνατος του βρέφους από την Κω προήλθε από ασφυξία λόγω της τροφής.Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι γονείς του νεκρού βρέφους στην Κω. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (24/04), οι γονείς από την…

Το χρονικό της τραγωδίας στην Κω

Το βρέφος, σύμφωνα με τα όσα έχουν αναφέρει οι γονείς του, εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου από τη μητέρα χωρίς τις αισθήσεις του. Η 20χρονη κάλεσε για βοήθεια και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ,

το οποίο έσπευσε άμεσα στο σημείο.

Οι διασώστες διαπίστωσαν πως το μωράκι δεν ανέπνεε και οι προσπάθειες ανάνηψης δεν είχαν αποτέλεσμα. Το μωρό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Κω, όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατό του και εντόπισαν υπολείμματα τροφής που είχαν φράξει τους αεραγωγούς.

Η μητέρα είπε στους γιατρούς πως το είχε ταΐσει πατάτες και το είχε βάλει να ξαπλώσει. Η τραγική υπόθεση έλαβε νέες διαστάσεις όταν οι γιατροί διαπίστωσαν εκδορές και μελανιές στο σώματα. Επίσης ζήτησαν περαιτέρω εξέταση για να διαπιστωθεί εάν έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

Ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε τη νεκροψία δεν διαπίστωσε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης ενώ σημείωσε πως οι εκδορές στο σώμα του ήταν από παλιότερα χτυπήματα. Οι γονείς είχαν υποστηρίξει από την αρχή πως τα χτυπήματα είχαν προέλθει από διάφορα μικροατυχήματα και κατά τη διάρκεια παιχνιδιού με το αδελφάκι του. Το πόρισμά του ιατροδικαστή ήταν πως ο θάνατος του βρέφους προήλθε από ασφυξία λόγω της τροφής.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κως, Ελεύθεροι,kos, eleftheroi