8 λέξεις: Τρομερή παρεξήγηση ανάμεσα σε Βικτώρια, Μιχάηλ και Εύα

09:19 21/5/2021 - Πηγή: Youfly

Μια νέα εξέλιξη στο ερωτικό – πολιτικό θρίλερ του ΣΚΑΪ «8 λέξεις», έρχεται να δυναμιτίσει τη σχέση των Βικτώρια – Μιχαήλ, ενώ εμπλέκεται και η Εύα.

Πιο συγκεκριμένα η Βικτώρια εξακολουθεί να είναι θυμωμένη με το Μιχαήλ, για το γεγονός ότι της απέκρυψε τη κίνηση του να εμπιστευθεί εν απουσία της το μικρό Άγγελο στα χέρια της Εύας. Για το όλο θέμα είχε κάνει μάλιστα μεγάλο καβγά με το Μιχαήλ τονίζοντας του ότι δεν ανεχθεί στο μέλλον παρόμοια συμπεριφορά.

Μια επίσκεψη του Οδυσσέα στο σπίτι
του Μιχαήλ θα φέρει τα πάνω – κάτω

Ο Οδυσσέας χαρούμενος που ξαναβλέπει τον ανιψιό του, ζητεί από τον αδελφό του και τη Βικτώρια να πάρει μαζί του στη Κέρκυρα για λίγες μέρες το μικρό Άγγελο. Ο Μιχαήλ αντιδρά φοβούμενος πως αν το μάθει η Εύα θα παρεξηγηθεί. Απεναντίας η Βικτώρια δείχνει πολύ θετική δίνοντας αμέσως τη συγκατάθεση της. Ο Μιχαήλ νιώθει άσχημα και τελικά ενδίδει στην επιθυμία του Οδυσσέα ο οποίος θα επιστρέψει στη Κέρκυρα μαζί με το μικρό Άγγελο.

Εν τω μεταξύ, αμέσως μετά στις 8 Λέξεις, η Εύα τηλεφωνεί στο σπίτι του Μιχαήλ για να μιλήσει με τον ανιψιό της και η Βικτώρια της απαντά πως ο Άγγελος είναι με το θείο του στη Κέρκυρα. Η Εύα ξαφνιάζεται και φανερά εκνευρισμένη θα δούμε να λέει: «Ειλικρινά λυπάμαι πολύ Βικτώρια για τη στάση τόσο τη δική σου όσο και του Μιχαήλ. Κάθε φορά που ζητάω να περάσω λίγες ώρες με τον ανιψιό μου στο σπίτι μου δημιουργείς τεράστιο θέμα. Και τώρα βλέπω να στέλνετε το παιδί στο θείο του στη Κέρκυρα. Εγώ φαίνεται δεν μετράω καθόλου».

Την όλη εξέλιξη πληροφορείται και ο Μιχαήλ ο οποίος προσπαθεί να βρει τρόπο να τα «μπαλώσει»…

Δείτε επίσης:

8 Λέξεις: Ο Μιλτιάδης πετάει 24 χρόνια γάμου στα σκουπίδια8 Λέξεις: Η Αποστολία λέει το ναι στον Αρώνη – Ο γάμος της χρονιάς

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post 8 λέξεις: Τρομερή παρεξήγηση ανάμεσα σε Βικτώρια, Μιχάηλ και Εύα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα