MEGA: Πρώτες πληροφορίες για τη νέα σειρά «Το αύριο μας ανήκει»

08:51 21/5/2021 - Πηγή: Youfly

Μια νέα καθημερινή σειρά που φέρει το τίτλο «Το αύριο μας ανήκει», προετοιμάζει με πυρετώδεις ρυθμούς ο σκηνοθέτης Βασίλης Ντούρος για το Mega.

Πρόθεση των ανθρώπων του Mega-λου καναλιού είναι η νέα αυτή σειρά να βγει στον αέρα το φθινόπωρο και να μεταδίδεται πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Η

νέα αυτή σειρά του MEGA, «Το αύριο μας ανήκει», βασίζεται στο γαλλικό φορμάτ «Demain nous appartient» και εστιάζει στη καθημερινή ζωή πολλών οικογενειών και κατοίκων μιας πόλης στις ακτές της Μεσογείου.

Ιστορίες αγάπης, ψέματα, προδοσίες και οικογενειακά μυστικά βρίσκονται στο επίκεντρο της ολοκαίνουριας αυτής σειράς την ευθύνη παραγωγής της οποίας έχει αναλάβει η εταιρία Pedio Productions που υπογράφει τις σειρές «Ήλιος» (ΑΝΤ1) και «Έξαψη» (Μega).

Τη διασκευή του σεναρίου έχει ο Γιάννης Σκαραγκάς.

Έκλεισε η Ελισάβετ Μουτάφη

Η Ελισάβετ Μουτάφη συμφώνησε για έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους.Η γνωστή ηθοποιός επανέρχεται στο Mega όπου και γνώρισε μεγάλη επιτυχία κατά το παρελθόν μέσα από τις σειρές «Βέρα στο δεξί» – υποδυόμενη την τραγουδίστρια Έλσα Σαράντη – και «Κλεμμένα Όνειρα» που είχε το ρόλο της Αλεξάνδρας Βαλάτου.

Για έναν από τους βασικούς ρόλους βολιδοσκοπήθηκε και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης αλλά τελικά δεν κατέστη δυνατή η συμφωνία με τον ηθοποιό λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που έχει σε μια ιρανική σειρά εποχής όπου και συμμετέχει.

Δείτε επίσης:

Κομάντα και Δράκοι: Όλοι οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του MEGAMEGA: Τα πάντα για τη σειρά του Παπακαλιάτη κι οι ηθοποιοί του ΉλιουΝέα τηλεοπτική σεζόν: Αυτά είναι τα πρωταγωνιστικά ζευγάρια των σίριαλ

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post MEGA: Πρώτες πληροφορίες για τη νέα σειρά «Το αύριο μας ανήκει» appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα