Netflix: Ο Nicolas Cage παρουσιαστής σε νέα σειρά

17:26 10/12/2020 - Πηγή: Youfly

Ο διάσημος ηθοποιός Nicolas Cage θα αναλάβει χρέη παρουσιαστή στη νέα σειρά του Netflix με τίτλο «The History of Swear Words».

H σειρά που εκτός από το ενημερωτικό θα έχει έντονο και το κωμικό στοιχείο, θα εξερευνά την προέλευση, την ιστορία, τη χρήση και τον αντίκτυπο που έχουν στην κουλτούρα μας οι

βωμολοχίες και λοιπές υβριστικές λέξεις. Κάθε επεισόδιο θα έχει διάρκεια είκοσι λεπτά και θα παραδίδει στους συνδρομητές του Netflix ένα «μάθημα ιστορίας που δεν ξέραμε ότι χρειαζόμασταν». Αξίζει να σημειώσουμε επίσης ότι η νέα εκπομπή θα φιλοξενεί συνεντεύξεις με ειδικούς, γλωσσικούς επιστήμονες, ιστορικούς αλλά και κωμικούς μεταξύ των οποίων οι: Joel Kim Booster, DeRay Davis, Open Mike Eagle, Nikki Glaser, Patti Harrison, London Hughes, Jim Jefferies, Zainab Johnson, Nick Offerman, Sarah Silverman, Baron Vaughn και Isiah Whitlock Jr.

Στο promo βίντεο που κυκλοφόρησε, βλέπουμε τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό να ζωγραφίζει σε έναν καμβά και να επιδίδεται με πάθος σε έναν μονόλογο για την Τέχνη χρησιμοποιώντας πλούσιο λεξιλόγιο. Ο Cage αποκαλύπτει με ευφάνταστο τρόπο την πρώτη λέξη την οποία θα μελετήσει η εκπομπή. Δείτε το βίντεο μέχρι τέλους.

Netflix: Ο Nicolas Cage μας εξηγεί την ιστορία του βρισίματος

Το «The History of Swear Words» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 5 Ιανουαρίου 2021. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Nicolas Cage είναι ιδιαίτερα πολυάσχολος τον τελευταίο καιρό. Μετά την ταινία «Jiu Jitsu» που έκανε γυρίσματα στην Κύπρο και έχει ήδη αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους, ο ηθοποιός ετοιμάζεται να υποδυθεί τον εαυτό του σε μια ταινία για τον… ίδιο!

Το φιλμ θα έχει τίτλο «The Unbearable Weight of Massive Talent» και ο Cage συναντά μια εκδοχή του εαυτού από την δεκαετία του 1990, ο οποίος τον επικρίνει για την πτωτική πορεία της καριέρα του και τις low budget ταινίες που έχει γυρίσει τα τελευταία χρόνια.

Στο μεταξύ έχει να διαχειριστεί την προβληματική σχέση με την έφηβη κόρη του και τα χρέη του που τον οδηγούν να δουλέψει για τη CIA και να αντιμετωπίσει τον αρχηγό του Μεξικάνικου καρτέλ, ο οποίος τυχαίνει να είναι μεγάλος θαυμαστής του.

Παράλληλα, σε άλλη ταινία, με τίτλο «Willy’s Wonderland» ο Χολιγουντιανός σταρ τα βάζει με δαιμονισμένα παιχνίδια του λούνα παρκ, ενώ μέσα σε όλα αυτά θα δανείσει και τη φωνή του σε έναν δράκο στο νέο πρότζεκτ που βασίζεται στο μυθιστόρημα «Highfire».

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Cage πρόκειται να υποδυθεί τον Joe Exotic, σε μίνι σειρά που έρχεται από τα Imagine Television Studios και τα CBS Television Studios, Η σειρά βασίζεται σε ένα άρθρο του Leif Reigstad στο Texas Monthly το 2019 με τίτλο: «Joe Exotic: A Dark Journey Into the World of a Man Gone Wild» και αποτελείται από οκτώ επεισόδια.

Δείτε επίσης: Ο Φράχτης: Η νέα ισπανική σειρά δράματος του Netflix

The post Netflix: Ο Nicolas Cage παρουσιαστής σε νέα σειρά appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα