Σασμός: Η Βασιλική μαθαίνει πως ο Στεφανής την απατάει

13:36 16/9/2021 - Πηγή: Youfly

Στο σημερινό επεισόδιο της αγαπημένης σειράς, Σασμός, η Βασιλική και ο Στεφανής έρχονται σε έντονη σύγκρουση, καθώς η πρώτη μαθαίνει ότι ο Στεφανής της είπε ψέματα για το πού ήταν το προηγούμενο βράδυ και διαπληκτίζεται μαζί του.

Η Βασιλική έχει καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά με τη συμπεριφορά του Στεφανή, ενώ μάλιστα υποψιάζεται ότι ο άντρας της την απατάει. Σκέψεις που αργά ή γρήγορα θα επιβεβαιωθούν, αφού ο Στεφανής έχει παράνομη σχέση με την Άσπα, την ξαδέρφη της Αργυρώς.

Την ίδια στιγμή ο άντρας της Άσπας, ο καντινιέρης, έχει βάσιμες υποψίες ότι η γυναίκα του τον απατάει επίσης.

Την ώρα που η Βασιλική ζητάει τα ρέστα από τον Στεφανή, ο Μαθιός μπαίνει στη μέση και του λέει να πει την αλήθεια που ήταν χθες βράδυ. Τότε ο Μαθιός θα πει ψέματα και θα καλύψει τον ξάδερφό του λέγοντας στη Βασιλική ότι ήταν μαζί χθες βράδυ!

Δείτε το απόσπασμα που η Βασιλική και ο Στεφανής έρχονται σε ρήξη στο νέο επεισόδιο Σασμός απόψε στις 21:00.

Ο Πέτρος στον ανακριτή για τον φόνο του Στεφανή

Μάλιστα, στη συνέχεια της σειράς, ο Στεφανής θα πεθάνει και για τη δολοφονία θα κατηγορηθεί ο Πέτρος, λόγω της έντονη διαμάχης που είχαν οι δυο τους. Παρόλα αυτά, η Αργυρώ προκειμένου να σώσει τον αδερφό της θα του δώθει άλλωθι λέγοντας ψέματα.

Στο σημερινό επεισόδιο, όμως, η Αργυρώ θα πάει σε δεύτερο ραντεβού με τον Αστέρη, ο οποίος θα της κάνει έκπληξη. Δεν είναι ένα προμελετημένο ραντεβού, αλλά ο Αστέρης βρίσκει αρπάζει την ευκαιρία.

Ειδικότερα, ο Αστέρης αναγκάζεται να υπογράψει για το διαμέρισμα που έκλεισε εν αγνοία του ως έκπληξη η Στέλλα. Βρίσκει, όμως, έτσι την ευκαιρία να πάει εκείνος στη θέση της στο ραντεβού με την Αργυρώ για να της μιλήσει… Και τότε η ιστορία παίρνει καινούργια τροπή…

Δείτε επίσης: 

Σασμός Spoiler: Η Βασιλική πέφτει νεκρή στο έδαφοςΣασμός Spoiler: Η Άσπα ομολογεί τα πάντα για τον Στεφανή

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σασμός: Η Βασιλική μαθαίνει πως ο Στεφανής την απατάει appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα