Χταπόδι στην σχάρα συνοδευμένο με σαλάτα Cauli power mix
Υλικά
1 foohaus χταπόδι ολόκληρο καθαρισμένο
3 φλ. νερό
2 κ.σ. foodhaus κρεμμύδι σε κύβους
2 κ.σ. foodhaus καρότα κομμένα
2 κ.σ. foodhaus σέλινο
1 κ.σ. Maldon πιπέρι
1 κ.σ. Χωριό Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
1 κ.σ. Epic μπαχαρικά για μπάρμπεκιου
Υλικά για την Σαλάτα:
2 φλ. Ardo Cauli Power Mix
1 κ.σ. Χωριό Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
½ φλ. νερό
6-7 ραπανάκια κομμένα σε φέτες*
7-8
1 κ.σ. Ardo βασιλικός
1 κ.σ. Maldon θαλασσινό αλάτι σε νιφάδες
1 πρέζα Maldon πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το χταπόδι με το νερό, τα κρεμμύδια, τα καρότα, το σέλινο και τους κόκκους πιπεριού, ψήνουμε σε μέτρια φωτιά για 45-50 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το χταπόδι.
Σουρώνουμε και αφήνουμε να κρυώσει, κόβουμε τα πλοκάμια του χταποδιού και τα μαρινάρουμε με το ελαιόλαδο και το BBQ rub περνάμε σε ξυλάκια για σουβλάκι και τα ψήνουμε στην σχάρα για 3-4 λεπτά από κάθε μεριά.
Παράλληλα σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε ελαφρά το μείγμα cauli power για 2 με 3 λεπτά, προσθέτουμε το νερό και ψήνουμε μέχρι να απορροφήσει τα υγρά το μείγμα μας και αλατοπιπερώνουμε.
Βάζουμε σε ένα μπολ και αφήνουμε να κρυώσει το μείγμα μας, στη συνέχεια προσθέτουμε μέσα τα ραπανάκια, τις πιπεριές, το βασιλικό και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με το Χταπόδι!
Καλή Όρεξη!
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Συνταγές
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Χρυσές Συνταγές
- Τελευταία Νέα Χρυσές Συνταγές
- Χταπόδι στην σχάρα συνοδευμένο με σαλάτα Cauli power mix
- Καλαμαράκια στο τηγάνι με χούμους από παντζάρι
- Vegan Λιβανέζικη σαλάτα Fatteh
- Γαρίδες με κους – κους αρωματισμένο με πορτοκάλι
- Bagel on-the-go
- Σάντουιτς με φρυγανιές
- Σάντουιτς με superfoods
- Σάντουιτς με ψωμί σίκαλης και κρεμώδες τυρί
- Wrap με κοτόπουλο
- Cheesecake λεμονιού και κρέμας λεμονιού με επικάλυψη κρεμώδους τυριού
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Συνταγές