F1 24: αποκαλυπτήρια και ανταγωνισμός ρόδα – ρόδα από τον Μάιο

Μέσω ενός trailer η EA Sports προέβη στα επίσημα αποκαλυπτήρια του F1 24. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαΐου, για PlayStation 5, PlayStation4, Xbox Series X, Xbox Series

S, Xbox One και PC. Μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει ένα ανανεωμένο career mode, ένα νέο σύστημα χειρισμού, αλλαγές στα σιρκουί, στο My Team, στο F1 World και πολλά άλλα.

Ξεκινώντας με το gameplay, το EA Sports Dynamic Handling “επαναπροσδιορίζει την αίσθηση του αυτοκινήτου για να προσφέρει μια ρεαλιστική απόκριση τόσο από τους τροχούς, όσο και από τα φρένα”. Οι developers της Codemasters συνεργάστηκαν με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της F1 Max Verstappen για το νέο αυτό χαρακτηριστικό, που “προσθέτει νέα κινηματική ανάρτηση, ένα αναβαθμισμένο μοντέλο ελαστικών, προηγμένη αεροδυναμική προσομοίωση και νέες επιλογές ρύθμισης του κινητήρα και αυτοκινήτου”, υποστηρίζει η EA.

Στο Career Mode του F1 24 θα βρεις μια σειρά από βελτιώσεις και αναβαθμίσεις, όπως η δυνατότητα να παίζεις ως ένας από τους 20 οδηγούς της τρέχουσας σεζόν, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς. Άλλα στοιχεία του career mode είναι τα εξής:

Κέρδισε την Αναγνώριση: Δημιούργησε φήμη στο Paddock μέσω της ολοκλήρωσης στόχων. Οι διαδικασίες της ημέρας αγώνα σε κρατάνε συγκεντρωμένο στην καρό σημαία. Η ολοκλήρωση των στόχων του συμβολαίου σου μπορούν να βοηθήσουν στην εξασφάλιση μιας νέας συμφωνίας ή να ανοίξει το δρόμο για μυστικές συναντήσεις για τη διαπραγμάτευση μιας μετάβασης σε μια ανταγωνιστική ομάδα.

Αναβαθμίσεις R&D: Η φήμη σου ως οδηγός επηρεάζει επίσης την υποστήριξη που απολαμβάνεις από την ομάδα σου. Όσο μεγαλύτεροι οι στόχοι και τα κατορθώματά σου, τόσο περισσότερο κίνητρο έχει η ομάδα. Θα έχεις τη δυνατότητα ή να “καταθέσεις” τα πάντα για την υλοποίηση μιας καινοτομίας ή να προτιμήσεις μια ισορροπημένη ανάπτυξη του μονοθέσιου.

Κέρδισε Βραβεία: Εκτός από τα βραχυπρόθεσμα επιτεύγματα, κάθε οδηγός έχει μακροπρόθεσμους στόχους με βάση τις προσδοκίες της σεζόν. Αυτά μπορεί να κυμαίνονται από τον αριθμό των τερματισμών στο Top 10, τις Pole Positions μέχρι τη διεκδίκηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Αγωνίσου με έναν φίλο: Ένωσε τις δυνάμεις σου με έναν φίλο ή αγωνιστείτε ως αντίπαλοι στο career mode δύο παικτών. Με ατομικούς στόχους για κάθε οδηγό, θα πρέπει να παραμείνεις συγκεντρωμένος σε αυτούς για να γίνεις το πρώτο όνομα της ομάδας σου.

Challenge Career: Μια τέλεια εισαγωγή πριν ξεκινήσεις μια σεζόν 24 αγώνων. Διάλεξε τον αγαπημένο σου οδηγό της F1 και ετοιμάσου να αγωνιστείς σε μια σειρά από μίνι σεζόν. Η ψήφος της κοινότητας των παικτών θα επηρεάσει τις συνθήκες των σιρκού για μελλοντικά events.

Δηλώσεις για το παιχνίδι έκανε ο Lee Mather, Senior Creative Director της Codemasters: “Το νέο μοντέλο χειρισμού που βασίζεται στο EA SPORTS Dynamic Handling θα επιτρέπει στους παίκτες να έχουν τις μέγιστες επιδόσεις από το μονοθέσιο, με αυθεντικά physics που τους δίνουν τη σιγουριά στον ανταγωνισμό ρόδα με ρόδα ενάντια των αντιπάλων τους”.

“Η μεγαλύτερη καινοτομία μας στο Career από το 2016 προσφέρει περισσότερα από αυτά που θέλουν οι παίκτες, με μεγαλύτερη ποικιλία δραστηριοτήτων μακριά από τις πίστες. Μαζί με τον νέο χειρισμό και τις καινοτομίες στο Career, οι προσθήκες στον τομέα του ήχου και στον τηλεσχολιασμό θα δώσουν στους παίκτες την αίσθηση πως βρίσκονται ακόμα πιο κοντά στο grid”.

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC. 

Έλα στην πιο K–MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

The post F1 24: αποκαλυπτήρια και ανταγωνισμός ρόδα – ρόδα από τον Μάιο appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα