Πάσχα με απόλυτη ευελιξία στην κουζίνα χάρη στις συσκευές της AEG

Όπως κάθε χρόνο ετοιμάζεσαι για το Πάσχα και οι επιλογές σου είναι δύο. Να καλέσω ολόκληρο το σόι για να μην παρεξηγηθεί κανείς ή κανέναν και να την περάσουμε ήσυχα και απόλυτα οικογενειακά; Όπου και να καταλήξεις το βέβαιο είναι ότι θα ψωνίσεις τα καλύτερα τρόφιμα για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα και προφανώς θα χρειαστείς τις κατάλληλες συσκευές για να ετοιμάσεις φαγητά που ταιριάζουν ιδανικά για την περίσταση. Νόστιμα, ζουμερά, με ευκολία, ταχύτητα αλλά και οικονομία. Γιατί, ναι μεν οι συσκευές μπορεί

να κάνουν υπερωρίες τις ημέρες εκείνες, αν όμως έχεις προσέξει με ποιες θα εξοπλίσεις το νοικοκυριό σου, δεν θα βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη όταν έρθει ο λογαριασμός του ρεύματος. Έτσι, δεν θα σκέφτεσαι καν αν θα πρέπει να ετοιμάσεις λίγα ή πολλά πιάτα, όρεξη να έχεις και στο τέλος θα ανταμειφθείς με χαρούμενα πρόσωπα, τα οποία θα περιμένουν με αγωνία την επόμενη φορά που θα γευτούν τις νοστιμιές σου.

Η ευελιξία σε μια κουζίνα είναι προνόμιο τόσο του επαγγελματία, όσο και του ερασιτέχνη μάγειρα που έχει όλο το μεράκι για να ετοιμάσει πιάτα που θα φέρουν την Ανάσταση στους γευστικούς κάλυκες όσων τα δοκιμάσουν. Γι’ αυτό λοιπόν, επίλεξε μια συσκευή της AEG. Η Κεραμική Κουζίνα Inox AEG CCB6443MBM και ο Φούρνος Inox AEG BSE576321M υπόσχονται ότι θα αναβαθμίσουν τις γαστρονομικές σου ιδέες, υπηρετώντας σε πιστά και με συνέπεια όποτε τους το ζητήσεις. Με τη σφραγίδα μιας μεγάλης εταιρείας, που εδώ και δεκαετίες έχει κατακτήσει εκατομμύρια νοικοκυριά σε όλον τον κόσμο.

https://blog.kotsovolos.gr/wp-content/uploads/2024/04/AEG-CCB6443MBM-Inox-Κουζίνα-Κεραμική.mp4

Κεραμική Κουζίνα Inox AEG CCB6443MBM

Ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα, για πιάτα που θα λατρέψουν ακόμα και οι πλέον απαιτητικοί που θα καθίσουν στο τραπέζι σου. Με 7 κεραμικές εστίες που θερμαίνονται και καθαρίζονται με ευκολία, φούρνο χωρητικότητας 73 λίτρων, 7 τρόπους ψησίματος, ρολόι για να έχεις πάντα την πληροφορία του χρόνου που απομένει για το μαγείρεμα, έχεις όλη την ευελιξία να μεγαλουργήσεις και να αποδείξεις το πολυεπίπεδο μαγειρικό σου ταλέντο.

Φούρνος Πολλαπλών Επιλογών και Λειτουργιών

Από την πρώτη στιγμή, η Κεραμική Κουζίνα Inox AEG CCB6443MBM θα σου αποδείξει με τον απλούστερο τρόπο ότι η ευελιξία δεν είναι πολυτέλεια. Ο φούρνος της διαθέτει όλα εκείνα τα προγράμματα, με συνδυασμό του ανεμιστήρα και πολλαπλών πηγών θερμότητας, για ομοιόμορφο μαγείρεμα σε όποιο σημείο του και αν βρίσκεται το φαγητό. Για άψογα ροδισμένο κοτόπουλο και χρυσαφένιες πατάτες, πίτσα που μαγεύει κάθε ηλικία, κουλουράκια που γεμίζουν το σπίτι με Πασχαλινά αρώματα, αχνιστό ψωμί έτοιμο να δεχτεί το αγνό παρθένο ελαιόλαδο και τη ρίγανη για να θυμηθείς τα παιδικά σου χρόνια στο χωριό και λαχανικά που έχουν κρατήσει όλη την πλούσια και φυσική τους γεύση.

Σχάρα Μπάρμπεκιου

Οι καλεσμένοι σου επέλεξαν σουβλάκια. Κάνεις σκέψεις πού θα  τα ψήσεις. Ναι μεν είναι Πάσχα, ναι μεν βασική σου επιθυμία είναι να μην αφήσεις κανέναν παραπονεμένο, αλλά πού να βάζεις τώρα κάρβουνα; Άραγε στον φούρνο θα γίνουν νόστιμα; Στο ταψί; Με λαδόκολλα; Προβληματίζεσαι, όμως η διάθεσή σου αλλάζει άμεσα μιας και θυμάσαι ότι η Κεραμική Κουζίνα Inox AEG CCB6443MBM είναι εφοδιασμένη με ειδική σχάρα μπάρμπεκιου. Για ιδιαίτερες απολαύσεις, χωρίς να απομακρυνθείς από την άνεση της κουζίνας σου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να γεμίσεις τις πέντε σούβλες με τα υλικά της αρεσκείας σου, είτε πρόκειται για κρέας είτε για λαχανικά, τις τοποθετείς στον φούρνο, γυρίζεις τον διακόπτη στην κατάλληλη λειτουργία και αυτές περιστρέφονται αυτόματα. Έχεις έτσι στη διάθεσή σου την ψησταριά που πάντοτε ονειρευόσουν, για σουβλιστό κρέας που λιώνει στο στόμα, έχοντας πάρει όλη τη γεύση και τις βιταμίνες από τα θρεπτικά λαχανικά, γλιτώνοντας παράλληλα τα περιττά λίπη.

Ευελιξία σε κάθε κίνηση

Με τις πλήρως επεκτεινόμενες ράγες είναι πολύ πιο βολικό να φτάσεις τα φαγητά που ετοιμάζεις στον φούρνο. Τα ράφια τους εκτείνονται εντελώς και το σημαντικότερο, ασφαλίζουν στη θέση που θα επιλέξεις να τα σταματήσεις, οπότε έχεις ελεύθερα και τα δυο σου χέρια για να ελέγξεις, καρυκεύσεις, προσθέσεις νερό ή οτιδήποτε άλλο είναι απαραίτητο κατά το ψήσιμο.

Για να μην είσαι συνεχώς πάνω από τον φούρνο και να απολαύσεις τη συζήτηση με τους καλεσμένους σου ή το παιχνίδι με τους μικρούς φίλους που έφεραν την Πασχαλινή χαρά στο σπίτι σου, ρύθμισε το ρολόι και θα ειδοποιηθείς με το κατάλληλο ηχητικό σήμα όταν έρθει η ώρα να ελέγξεις την πορεία του μαγειρέματος.

Εστίες που θερμαίνονται εύκολα και καθαρίζονται γρήγορα

Τα τηγανιτά είναι αναπόσπαστο μέρος του Πασχαλινού τραπεζιού. Οι τραγανές πατάτες στο τηγάνι αποτελούν χωρίς αμφιβολία έναν γευστικό πειρασμό στον οποίο σχεδόν κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Βλέπουν όλοι και τα βελουδένια ντιπς που έχεις ετοιμάσει και ονειρεύονται να βουτήξουν μέσα τους τηγανιτές πατάτες. Βάλε λοιπόν μπρος την εστία και έχε το νου σου γιατί το λάδι θα ζεσταθεί γρήγορα. Αυτό είναι ένα από τα σπουδαία πλεονεκτήματα της Κεραμική Κουζίνα Inox AEG CCB6443MBM. Όταν τελειώσεις, μην ανησυχείς για το αν οι εστίες έχουν λερωθεί ή όχι. Το καθάρισμά τους είναι πιο εύκολη υπόθεση από ποτέ. Χωρίς κόπο θα τις επαναφέρεις σε κατάσταση λες και είναι πραγματικά καινούργιες. Και κυρίως, απόλυτα καθαρές, έτοιμες για την επόμενη μαγειρική σου περιπέτεια.

https://blog.kotsovolos.gr/wp-content/uploads/2024/04/AEG-BSE576321M-φούρνος-Inox.mp4

Φούρνος Inox AEG BSE576321M

Τις ημέρες του Πάσχα, συνήθως ο φούρνος εργάζεται ακατάπαυστα. Προσπαθεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπο όσο και αν τον φορτώνεις. Το ζήτημα είναι πόσο θα αντέξει για να ικανοποιήσει κάθε σου ανάγκη. Με τον Φούρνος Inox AEG BSE576321M δεν θα έχεις πλέον στο μυαλό σου αυτόν τον προβληματισμό. Όχι απλά είναι απόλυτα αξιόπιστος, όχι απλά είναι μεγάλης αντοχής λόγω της υψηλής ποιότητας των υλικών κατασκευής του, αλλά έχει επίσης χωρητικότητα 72 λίτρων και προσφέρει 9 τρόπους ψησίματος, για δημιουργίες και μαγικές γεύσεις που ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας. Με πολυεπίπεδο ψήσιμο που ενισχύεται από τη δύναμη του ατμού.

Νέα γευστικά standards με τη δύναμη του ατμού

Ονειρεύεσαι να γεμίσει το Πασχαλινό σου τραπέζι με ψητά τραγανά και χρυσαφένια στο εξωτερικό τους, απόλυτα ζουμερά και απίστευτα νόστιμα εξωτερικά. Απογοητεύεσαι γιατί ο φούρνος σου δεν φτάνει ούτε στα μισά του δρόμου; Τότε έχει έρθει η ώρα να υποδεχτείς στο νοικοκυριό σου τον AEG BSE576321M διότι, όλοι δικαιούνται ένα δώρο για το Πάσχα. Ο μάγειρας, η μαγείρισσα και όλοι όσοι έχεις καλέσει για να περάσετε μια αξέχαστη ημέρα. Χάρη στην τεχνολογία SteamCrisp, ο αέρας στον φούρνο ενισχύεται με ατμό, που σου δίνει όλη την ευελιξία για ψητό κρέας και λαχανικά τραγανά και ζουμερά. Στο εξής, η ποιότητα στο ψήσιμο δεν είναι προνόμιο των λίγων, αλλά καθημερινή απόλαυση για τους πολλούς.

Τέλεια Αποτελέσματα με τον Αισθητήρα Θερμοκρασίας

Σου αρέσει η τελειότητα και θέλεις να την έχεις σε κάθε κομμάτι της ζωής σου. Έχεις βάλει στόχο αυτό το Πάσχα, ένα από τα δώρα που θα προσφέρεις να είναι η γεύση του τέλεια μαγειρεμένα φαγητού όπως ακριβώς το θέλουν. Τα γούστα του καθενός είναι διαφορετικά. Άλλος το θέλει λιγότερο, άλλος περισσότερο ψημένο, άλλος τραγανό, άλλος να λιώνει στο στόμα. Οπότε, ο φούρνος Φούρνος Inox AEG BSE576321M είναι μονόδρομος. Ο λόγος; Διαθέτει ειδικό αισθητήρα θερμοκρασίας, που μετράει τη θερμοκρασία πυρήνα από το κέντρο του φαγητού κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Ποτέ στο παρελθόν η επίτευξη του τέλειου αποτελέσματος δεν ήταν πιο εύκολη υπόθεση. Το κάθε πιάτο μαγειρεύεται ακριβώς όπως το θέλεις, διατηρώντας αναλλοίωτα όλα τα θρεπτικά συστατικά του, που δεν χάνονται λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και του παρατεταμένου χρόνου ψησίματος.

Ομοιόμορφο ψήσιμο σε κάθε σημείο του φούρνου

Προβληματίζεσαι για το που θα τοποθετήσεις τα ταψιά. Έχεις ακούσει από τις παλαιότερες γενιές ότι ανάλογα το φαγητό, ανάλογη και η θέση που θα πρέπει να επιλέξεις στον φούρνο. Κάθε φορά όμως κάνεις λάθος και ψάχνεις τρόπους να διορθώσεις την κατάσταση. Το Πάσχα τι θα κάνεις; Έχεις να ετοιμάσεις πολλά και ο χρόνος είναι περιορισμένος. Σε πιάνει απελπισία. Όμως να που την κατάλληλη στιγμή, ως θαύμα πριν από την Ανάσταση, εμφανίζεται μπροστά σου η επιλογή του φούρνου Φούρνος Inox AEG BSE576321M. Με την λειτουργία HotAir, που εξασφαλίζει ότι ο θερμός αέρας κυκλοφορεί ομοιόμορφα σε ολόκληρο το εσωτερικό του φούρνου. Για αποδοτικό μαγείρεμα και αποδοτική χρήση ενέργειας, για μείωση της θερμοκρασίας ακόμα και κατά 20%, με ταυτόχρονη εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων.

Τέλος η αγγαρεία στο καθάρισμα

Η ισχύς του ατμού μετατρέπει το καθάρισμα του φούρνου από αγγαρεία σε παιχνιδάκι. Η υγρασία στο εσωτερικό του φούρνου δημιουργεί ατμό για την εύκολη απομάκρυνση τον υπολειμμάτων λίπους και τροφών. Για καθάρισμα με ένα πέρασμα και ακόμα περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείς με παραγωγικές δραστηριότητες.

Αυτό το Πάσχα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να ανοίξεις την πόρτα του νοικοκυριού σου στις συσκευές της AEG. Ήρθε η στιγμή να αναβαθμίσεις την καθημερινότητα του μαγειρέματος, κάνοντάς την απολαυστική διαδικασία, που θα σε παρασύρει στον παράδεισο των γεύσεων, χαρίζοντάς σου ένα μόνιμο εισιτήριο για τον κόσμο της νοστιμιάς. Απλά μπες στο site ή έλα σε ένα κατάστημα Κωτσόβολος, όπου το άρτια καταρτισμένο προσωπικό θα σε καθοδηγήσει βήμα προς βήμα στην κάλυψη κάθε σου ανάγκης.

The post Πάσχα με απόλυτη ευελιξία στην κουζίνα χάρη στις συσκευές της AEG appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
πασχα, aeg, πασχα 2012, κουζινα, στην κουζινα, aeg, ανάσταση, https, blog, αποδειξεις, κοτοπουλο, πιτσα, νέα, site, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , δωρο πασχα, διακοπες ρευματος, δεη διακοπες ρευματος, διακοπη ρευματος, Καλή Χρονιά, δωρο πασχα 2012, τελος του κοσμου, αποτελεσματα, βημα, δωρα, καθημερινη, κουλουρακια, κωτσοβολος, μαγειρικη, οικονομια, ριγανη, φυσικη, ψωμι, ωρα, blog, αγνο, αγωνια, ελαιολαδο, ανάσταση, απιστευτα, απλα, αρωματα, βιταμινες, βρισκεται, φαγητο, φαγητα, γευση, δυναμη, δωρο, ευκαιρια, ευκολα, επιθυμια, εστια, ετοιμο, τεχνολογια, ζωης, υγρασια, ιδεες, ηλικια, υποθεση, ηρθε η στιγμη, ησυχα, θαυμα, θυμασαι, ισχυς, λαδι, λαθος, λαχανικα, λειτουργια, μειωση, μυαλο, νερο, νοικοκυριο, παντα, ορια, παιδικα, πιατα, ποιοτητα, προγραμματα, πορτα, ραφια, ρολοι, συζητηση, σκεφτεσαι, σκεψεις, σουβλακια, σοι, σπιτι, στομα, σφραγιδα, τηγανιτες, τηγανι, φτανει, φορα, χερι, χρονος, χαρα, ψησταρια, ψησιμο, ψητο, γευστικο, γευσεις, κομματι, κρεας, μπροστα, παιχνιδι, σημα, site, σχαρα, τηγανιτες πατατες, τηγανιτα, θερμοκρασια, υλικα, χερια, κρεας αλογου
Τυχαία Θέματα