Ετοιμάζεται νέο single player Alien στη horror λογική του ιστορικού πλέον Isolation!

Το Alien είναι ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα και αγαπημένα franchise, παρόλο που και αυτό έχει περάσει κάποιες ατυχείς στιγμές και παραγωγές! Σε κάθε περίπτωση, μας έχει χαρίσει μερικές υπέροχες στιγμές σε ταινίες, σε κόμικ, σε βιβλία, αλλά φυσικά και σε βιντεοπαιχνίδια!

Έτσι, δεν μπορεί κανείς να μην εστιάσει στην επίσημη καλοκαιρινή ανακοίνωση σχετικά με ένα νέο Alien videogame.

Αν και δεν έχουμε ακόμα όλες τις πληροφορίες, φαίνεται ότι θα έχει τον τίτλο «Aliens» και θα είναι single player, horror, ενώ θα έχει και VR περιεχόμενο!

Μάλιστα, το gameplay δεν θα έχει σχέση με τα Aliens: Fireteam Elite και Aliens: Dark Descent (δηλαδή με action shooter), αλλά θα είναι πιο πολύ στη λογική του υπέροχου Alien: Isolation. Δηλαδή, θα εστιάσει στα πιο original στοιχεία της σειράς, που είναι το αίσθημα του τρόμου, της απόγνωσης, αλλά και της απομόνωσης.

Η ομάδα ανάπτυξης θα είναι το στούντιο Survios που θα συνεργαστεί με την 20th Century Games, ενώ το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε κονσόλες, PC, αλλά και VR πλατφόρμες. Προφανώς, η καινούργια Unreal Engine 5 θα αξιοποιηθεί στην ανάπτυξη του τίτλου.

Σαφώς, όλοι ελπίζουμε ότι θα δούμε ένα αξιόλογο τελικό αποτέλεσμα, ενώ και η VR λογική μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα (άλλωστε σε αυτό είναι ειδικευμένη η Survios).

Τέλος, για περισσότερες πληροφορίες τσέκαρε και την επίσημη σελίδα.

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PC.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

The post Ετοιμάζεται νέο single player Alien στη horror λογική του ιστορικού πλέον Isolation! appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα