GoPro: Ανακοίνωση της GoPro HERO12 Black

12:29 7/9/2023 - Πηγή: Plaisio

Εκπληκτική ποιότητα εικόνας ώς 5.3Κ, ακόμα καλύτερη σταθεροποίηση Hyper Smooth 6.0 και τεράστια αναβάθμιση στην ζωή τη μπαταρίας, η GoPro Hero 12 είναι εδώ να ικανοποιήσει επαγγελματίες αλλά και enthusiasts! 

Η GoPro ανακοίνωσε την νέα HERO12 Black με την οποία φιλοδοξεί να ανεβάσει τα στάνταρ στην κατηγορία των μικρών και

ανθεκτικών action cameras.

Χάρη στην βελτιωμένη διαχείριση ενέργειας, μπορεί να καταγράψει έως και 2 φορές περισσότερη ώρα στα 5.3Κ/60FPS HDR (70 λεπτά).

Ανθεκτική, ελαφριά και εύκολη στην τοποθέτησή της σε βάση για hands-free καταγραφή, είναι έτοιμη για τα πάντα, στην στεριά ή στο νερό και η εξελιγμένη σταθεροποίηση HyperSmooth 6.0, θα κρατήσει το video σου ομαλό, ακόμα και στο πιο ανώμαλο έδαφος.

Με την χρήση του Max Lens Mod (πωλείται ξεχωριστά) και τις επιλογές Max Wide, Max Super View και του καινούριου Max HyperView επιτυγχάνει ακόμα πιο ευρυγώνιο video. Προσφέρει με αυτόν τον τρόπο μοναδικα video που θα βάλουν τον θεατή στο κέντρο της δράσης, σαν να βρίσκονται εκεί.

Η GoPro HERO12 Black πλέον διαθέτει σύνδεση Bluetooth ώστε να συνδέονται συσκευές ήχου όπως Apple AirPods και Bluetooth μικρόφωνα που μπορούν να βελτιώσουν τον ήχο αλλά και να δέχεται φωνητικές εντολές ακόμα πιο εύκολα απο τους χρήστες.

Άλλα νέα χαρκατηριστικά είναι το Vertical Capture Mode που επιτρέπει την δημιουργία video στο κάθετο φορμά για γρήγορο διαμοιρασμό, Timecode Sync που μπορεί να συγχρονήσει πολλαπλές κάμερες GoPro HERO12 Black ώστε να γίνεται ευκολότερα η επεξεργασία των πολλαπλών καμερών σε αγαπημένα προγράμματα όπως το Final Cut Pro και το Adobe Premier, καινούριο GP-Log για καλύτερη βαθμονόμιση χρώματος μέσω LUTs (Look Up Tables) και αυτόματο upload στο cloud για τους συνδρομητές του GoPro Cloud. Όσο η κάμερα φορτίζει, “ανεβάζει” το περιεχόμενο στο cloud διατηρώντας το 100% της ποιότητας εγγραφής ενώ μπορεί με την βοήθεια του AI να δημιουργήσει highlight reels για γρήγορο διαμοιρασμό στο διαδίκτυο.

Τέλος, η εφαρμογή Quik έρχεται στο Dekstop (PC/Mac) και θα μπορεί να συγχρονίζεται με την αντίστοιχη έκδοση του κινητού ώστε η διαχείριση των clip να γίνεται όσο πιο εύκολη γίνεται μεταξύ των δύο συσκευών. Έτσι, οι συνδρομητές GoPro, θα μπορούν να εκμεταλλεύονται την μεγαλύτερη οθόνη αλλά και τις επιπλέον δυνατότητες ενός πλήρους υπολογιστή για να επεξεργάζονται τα αρχεία τους.

Φυσικά, μπορείς να αποκτήσεις την δικιά σου GoPro HERO12 Black: Εδώ! 

The post GoPro: Ανακοίνωση της GoPro HERO12 Black appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα