Ολοκληρώθηκε η πώληση του εκδοτικού οίκου Simon & Schuster

Ολοκληρώθηκε και επίσημα η πώληση του εκδοτικού οίκου Simon & Schuster από την Paramount Global στον επενδυτικό όμιλο KKR, που σηματοδοτεί την πρώτη φορά έπειτα από σχεδόν πενήντα χρόνια, και συγκεκριμένα από το 1975, που η Simon & Schuster δεν είναι πια μέρος μεγαλύτερου ομίλου με δραστηριότητα στα media.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μια συναρπαστική

στιγμή για εμάς […] Φτάσαμε εδώ χάρη στην αδιάκοπη εστίαση και αφοσίωσή σας στο να κάνετε το καλύτερο δυνατό για τους συγγραφείς μας και τα βιβλία τους, και ξέρω ότι θα χτίσουμε πάνω σε αυτή την κληρονομιά στο μέλλον», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Simon & Schuster, Τζόναθαν Καρπ (Jonathan Karp), σε σημείωμά του προς το προσωπικό της εταιρείας. «Με τους πόρους και την υποστήριξη της KKR, σκοπεύουμε να γίνουμε μια ακόμη ισχυρότερη εταιρεία και μια μεγαλύτερη δύναμη στον κλάδο μας», πρόσθεσε.

Υπογράμμισε ακόμα πως η KKR θα δώσει στα μέλη του προσωπικού την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην ιδιοκτησία της Simon & Schuster, κάτι που θα βοηθήσει ώστε να εξελιχθεί η εταιρεία σε «μαγνήτη για τα καλύτερα εκδοτικά ταλέντα» και να επιτρέψει στο προσωπικό να έχει «περισσότερη συμμετοχή στη χάραξη του συλλογικού μας μέλλοντος».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολοκληρώθηκε, Simon, Schuster,oloklirothike, Simon, Schuster