Formula 1: Τώρα αρχίζουν οι δύσκολες συζητήσεις ανάμεσα σε Hamilton και Wolff

Ο Lewis Hamilton γύρισε την πλάτη στην επί σειρά ετών συνεργάτιδά του, Mercedes-AMG, και ετοιμάζεται να φορέσει τα κόκκινα της μεγάλης αντιπάλου – της Ferrari.

Παρότι είναι ακόμα νωρίς για την μετακίνησή του στο Maranello, καθώς έχει ακόμα 19 αγώνες να κάνει με τα ασημί βέλη, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ξέρει πως όσο περνάει ο καιρός, η κατάσταση θα γίνεται ολοένα

και πιο άβολη.

Και πως σύντομα θα έρθει η ώρα που οι συζητήσεις του με τον επικεφαλής της γερμανικής ομάδας, Toto Wolff, θα είναι δύσκολες.

Ο Lewis Hamilton είπε: «Κάποια στιγμή θα πρέπει να τεθώ εκτός των συζητήσεων που θα αφορούν το μέλλον της ομάδας. Αυτό θα ξεκινήσει με μία συζήτηση με τον Toto γιατί εγώ δεν ξέρω πως να διαχειριστώ αυτή την κατάσταση. Δεν έχω βρεθεί ποτέ ξανά σε αυτή τη θέση, σε αυτό το χρονικό σημείο μίας σεζόν. Όταν ήταν να φύγω από τη McLaren, η απόφασή μου είχε παρθεί κοντά στο τέλος της σεζόν».

«Τότε το πρώτο seat fitting είχε γίνει Δεκέμβρη, με τη σεζόν να έχει ήδη τελειώσει. Υποθέτω το ίδιο θα συμβεί και τώρα. Δεν ξέρω πως να χειριστώ την όλη κατάσταση αλλά θέλω να τελειώσω αυτή τη συνεργασία επιτυχημένα και αφιερώνω όλη μου την ενέργεια σε αυτό».

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα