Η νέα ταινία με πρωταγωνίστρια την Ford Mustang Mach-E

Η Ford παρουσιάζει μία μοναδική, γαλήνια εμπειρία οδήγησης σε ένα ονειρεμένο σκηνικό μέσα σε μία Mustang Mach-E– και όλα αυτά σε μία νέα ταινία που προβάλλεται μέσω των social media.

Το «Ford Scenic Project», που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον καταξιωμένο Βρετανό DJ και μουσικό παραγωγό Daniel Avery, την εταιρεία

παραγωγής Hogarth και το πρακτορείο μέσων κοινωνικής δικτύωσης Born Social, είναι ένα κινηματογραφικό road trip διάρκειας 2 ωρών επενδεδυμένο με ένα ειδικά διαμορφωμένο ηχοτοπίο, το οποίο αποτυπώνει την ηρεμία, την γαλήνη και την ομορφιά της Mustang Mach-E καθώς ταξιδεύει μέσα σε ένα δαιδαλώδες τοπίο στη Μαγιόρκα της Ισπανίας.

Η ταινία είναι διαθέσιμη τώρα στο YouTube και έρχεται να υπογραμμίσει τα οφέλη που προσδίδει ένα εκλεπτυσμένο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης στην ευεξία που απολαμβάνουν οι επιβάτες ενός EV. Μελέτες έχουν δείξει ότι ο χρόνος που περνάμε σε ένα ήρεμο περιβάλλον μπορεί να μειώσει το άγχος, να βελτιώσει την πνευματική διαύγεια, να ενισχύσει τη δημιουργικότητα, να βοηθήσει στη συναισθηματική ισορροπία και να αυξήσει την αυτογνωσία.

Η νέα Mustang Mach-E είναι το πρώτο όχημα της Ford το οποίο σχεδιάστηκε προκειμένου να είναι αποκλειστικά ηλεκτρικό. Η Ford επιταχύνει την μετάβασή της στην Ευρώπη σε ένα αμιγώς ηλεκτρικό μέλλον έως το 2035, με νέα μοντέλα όπως το Explorer και το Puma Gen-E να πλαισιώνουν την Mustang Mach-E. Το Explorer είναι πλέον διαθέσιμο για παραγγελία, ενώ το Puma Gen-E θα αποκαλυφθεί αργότερα κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα