F1 Alfa Romeo βγαίνει στην autostrada για τα 113α γενέθλιά της

Ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που ο Valtteri Bottas οδήγησε μια F1 στους δρόμους του Μιλάνου για τα 112α γενέθλια της Alfa Romeo, γεμίζοντας την ιστορική πόλη με μερικούς πολύ δυνατούς ήχους κατά τη διαδικασία. Για τα 113α γενέθλιά της φέτος, η ιταλική φίρμα διοργάνωσε ένα παρόμοιο γλέντι, με τον πιλότο της F1 Zhou Guanyu να κάνει donuts στο εργοστάσιο της Alfa Romeo, προτού βγει με το μονοθέσιό του στον αυτοκινητόδρομο.

Το

εορταστικό βίντεο ξεκινά τις πρώτες πρωινές ώρες στο εργοστάσιο του Cassino. Ο Guanyu αποζημιώνει με ένα donut τους υπαλλήλους της Alfa Romeo, μπροστά από τις εκδόσεις Quadrifoglio της Giulia και της Stelvio, οι οποίες ανανεώθηκαν πρόσφατα. Αφού κάψει λίγο λάστιχο, η F1 βγαίνει από τις πύλες του εργοστασίου και μπαίνει στην autostrada, τον ιταλικό αυτοκινητόδρομο.

Το μονοθέσιο οδηγήθηκε από το Piedimonte San Germano στην έξοδο Pomigliano d’Arco, κάνοντας μερικά ξεμουδιάσματα στον άδειο αυτοκινητόδρομο. Φυσικά, η κυκλοφορία είχε διακοπεί κι όλα έγιναν με απόλυτη ασφάλεια, επιτρέποντας μια μοναδική εμπειρία στον πιλότο της F1, το συνεργείο γυρισμάτων και τους εργαζόμενους στα διόδια: μια F1 σε δημόσιο δρόμο! Οι πινακίδες του αυτοκινητόδρομου αναγράφουν «Transito Mezzi Eccezionaly» που στα ιταλικά σημαίνει «μεταφορά εξαιρετικών οχημάτων». Το ταξίδι τελειώνει στο εργοστάσιο της Alfa Romeo Giambattista Vico κοντά στην πόλη της Νάπολης, εκεί όπου η F1 συναντά την Tonale.

Το μονοθέσιο που χρησιμοποιήθηκε στο βίντεο φαίνεται να είναι το ίδιο με πέρσι – μία παλαιότερη Sauber C32 του 2013 – αν κι αυτή τη φορά, τα χρώματά της είναι πιο έντονα για να ταιριάζουν με την C43 F1 του 2023. Οι εορτασμοί για τα γενέθλια της Alfa Romeo θα συνεχιστούν όλο το Σαββατοκύριακο, με διάφορες εκδηλώσεις, παρελάσεις και δραστηριότητες στο Μουσείο της Alfa Romeo. Φέτος συμπληρώνεται επίσης η εκατονταετηρίδα για το έμβλημα Quadrifoglio, με τις συλλεκτικές εκδόσεις Giulia And Stelvio Quadrifoglio 100° Anniversario Editions να έχουν ήδη ξεπουλήσει.

The post F1 Alfa Romeo βγαίνει στην autostrada για τα 113α γενέθλιά της appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα