Αγγελία που χαζεύουμε αυτή την εβδομάδα #53

Πέρσι τον Δεκέμβρη είχαμε δημοσιεύσει ένα πετσοκομένο Ford Fiesta, ένα τρίθυρο μοντέλο που μοιάζει σα να μπήκε στο πλυντήριο! Με την πρώτη ματιά θα έλεγες ότι είναι αποτέλεσμα αδέξιου Photoshop, αλλά ό,τι βλέπετε είναι πέρα για πέρα αληθινό και τώρα μπορεί να γίνει δικό σας. Προσφέρει εγγυημένο κεφαλογύρισμα, ίσως υψηλότερο κι από Lamborghini βαμμένη ροζ,

μεσημεριάτικο στη Σταδίου.

Τα καλά δε σταματούν εδώ: η τιμή και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του κολοβού είναι τόσο αξιοπρεπή, που θα ήταν αξιόλογη αγγελία ακόμα κι αν ήταν απλώς ένα Fiesta της σειράς, πόσω μάλλον τώρα. Είναι μοντέλο του 2011, έχει 59.300 μίλια (95.500 χιλιόμετρα) και κοστίζει 5.100 δολάρια (4.647 ευρώ).

Οι λιλιπούτειες διαστάσεις (ένα μόλις κλικ πιο μακρύ από το Smart ForTwo) δε συνοδεύονται από περιορισμένους εσωτερικούς χώρους ή μικρό χώρο αποσκευών, κάθε άλλο. Θα πρέπει βέβαια να αρκεστείτε σε μόλις δύο θέσεις, οι οποίες δεν είναι οι μπροστινές, όπως μάλλον θα περιμένατε. Όχι, αυτές που έχουν παραμείνει είναι οι πίσω, όπως ξεχωρίζετε και στην παραπάνω φωτογραφία.

Θα πρέπει πάντως να κάνετε κάποιες εκπτώσεις στην ασφάλεια. Η αγγελία αναφέρει ότι οι διάφορες μετατροπές έχουν στερήσει από το μικρό Fiesta τους αερόσακους, το ABS και το traction control. Και μάλλον θα τα χρειαστείτε, γιατί οι 120 ίπποι του 1.6 κινητήρα θα είναι μπόλικοι για την οδική συμπεριφορά της μινιατούρας. Μπορεί το εργοστασιακό μοντέλο να ήταν από τα πιο καλοστημένα της κατηγορίας, αλλά με τόσο κοντό μεταξόνιο, καλύτερα να αφήσετε τους ηρωισμούς. Ειδικά αφού δεν υπάρχει καμία μέριμνα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας.

The post Αγγελία που χαζεύουμε αυτή την εβδομάδα #53 appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα