James Bond Defender V8 δημοπρατήθηκε στα 178.500 ευρώ

Η Land Rover παρουσίασε το Defender V8 Bond Edition πέρσι ως έναν τρόπο να γιορτάσει τη συμμετοχή της στην ταινία No Time To Die του James Bond. Παρήχθησαν μόλις 300 μονάδες και μία από αυτές πωλήθηκε σε δημοπρασία στο Collecting Cars. Είναι η δίθυρη παραλλαγή

με την ονομασία 90 κι έχει μια σειρά από διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα απλά Defender. Για παράδειγμα, είναι βαμμένο σε Μαύρο Σαντορίνης (!!!) και φορά ζάντες Luna Gloss Black 22 ιντσών με μπροστινές δαγκάνες φρένων σε χρώμα Xenon Blue. Η Land Rover εξόπλισε επίσης το μοντέλο με το σήμα «007» στο πίσω μέρος για να ξέρουν όλοι με ποιον πρόκειται να τα βάλουν.

Κι οι 300 μονάδες έχουν εξοπλιστεί με το Extended Black Pack του Defender που προσθέτει γυαλιστερές μαύρες λεπτομέρειες στο καπό, στην πόρτα του χώρου αποσκευών, στο μπροστινό και στο πίσω μέρος, τη μπροστινή μάσκα, στους θόλους των τροχών και στην κάτω επένδυση του αμαξώματος. Θα δυσκολευτείτε πολύ να βρείτε ένα άλλο Defender που να έχει τόσο ισχυρή παρουσία κι έχει διανύσει μόνο 210 χιλιόμετρα από τότε που παραδόθηκε.

Η καμπίνα του off-roader είναι φινιρισμένη σχεδόν αποκλειστικά σε μαύρο δέρμα και Alcantara και διαθέτει πλακέτα «One of 300» που υποδηλώνει το γεγονός ότι είναι περιορισμένης παραγωγής.

Το αμάξωμα κινεί ένας υπερτροφοδοτούμενος V8 5.0 λίτρων που αποδίδει 525 ίππους και 625 Nm ροπής, επιτρέποντας στο off-roader να φτάσει τα 100 χλμ/ώρα σε 4.9″ και να έχει τελική ταχύτητα 240 χλμ/ώρα.

Η τιμολόγηση στο Ηνωμένο Βασίλειο για το Defender V8 Bond Edition ξεκίνησε από τις 125.000 ευρώ αλλά καθώς υπήρξε μεγάλη ζήτηση για το συγκεκριμένο μοντέλο, η τιμή πώλησης διαμορφώθηκε στα 178.500 ευρώ!

The post James Bond Defender V8 δημοπρατήθηκε στα 178.500 ευρώ appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα