Η GM αποσύρει τις διαφημίσεις της από το Twitter του Elon Musk

Ο κολοσσός της αυτοκινητοβιομηχανίας General Motors ανέστειλε τις διαφημίσεις του στο Twitter τώρα που ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, είναι ο νέος ιδιοκτήτης της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης. Η προσωρινή κίνηση έρχεται ως στάση αναμονής καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία με έδρα το Detroit προσπαθεί να αποκωδικοποιήσει την κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθεί το Twitter

υπό τη νέα διοίκηση. Η GM είναι η πρώτη μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία που κάνει μια τέτοια κίνηση.

«Οι αλληλεπιδράσεις μας για την εξυπηρέτηση πελατών στο Twitter θα συνεχιστούν κανονικά», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρίας στο CNBC. Αυτή η κίνηση μπορεί να θεωρείται επιβεβλημένη για την General Motors, αλλά τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, είναι η μόνη μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία που ανέστειλε τις διαφημίσεις της υπό το φως της εξαγοράς του Musk. Άλλες μάρκες, όπως η Citroën για παράδειγμα, διασκέδασαν τις εντυπώσεις με μια δόση χιούμορ. «Χαιρετίζουμε την πλατφόρμα κοινωνικών μέσων που ανήκει σε έναν από τους ανταγωνιστές μας», ανέφερε ένα tweet από την αυτοκινητοβιομηχανία. Αναδύεται το ερώτημα ποιοι αγοραστές που καλοβλέπουν τα Tesla, συμπεριλαμβάνουν τα μοντέλα της Citroën στις υποψήφιες επιλογές τους. 

Hello to the social media platform owned by one of our competitors

— Citroën (@Citroen) October 28, 2022

Ο Henrik Fisker, Διευθύνων Σύμβουλος της ηλεκτρικής start-up Fisker Inc, δεν περίμενε να μάθει εάν η προσφορά του Musk για την αγορά του Twitter θα ευοδωθεί ή όχι, αλλά διέγραψε τον λογαριασμό του την ίδια μέρα που κυκλοφόρησε η είδηση. Η αυτοκινητοβιομηχανία του παραμένει στην πλατφόρμα. Σύμφωνα με μια άλλη είδηση ​​από την Wall Street Journal, περίπου δώδεκα βιομηχανίες του χώρου έχουν ζητήσει να σταματήσουν οι διαφημίσεις τους στο Twitter.

Dear Twitter Advertisers pic.twitter.com/GMwHmInPAS

— Elon Musk (@elonmusk) October 27, 2022

Ο Elon Musk απευθύνθηκε στους διαφημιστές του με μια μεγάλη ανάρτηση όπου αναγράφει συγκεκριμένα ότι «η διαφήμιση, όταν γίνεται σωστά, μπορεί να σε ευχαριστήσει, να σε διασκεδάσει και να σε ενημερώσει. Μπορεί να σου δείξει μια υπηρεσία ή ένα προϊόν… που ποτέ δεν γνώριζες ότι υπήρχε, αλλά είναι κατάλληλη για σένα… !” Συνέχισε ευχαριστώντας όσους εξακολουθούν να διαφημίζονται στην πλατφόρμα, ολοκληρώνοντας την ανάρτησή του με το «Ας φτιάξουμε μαζί κάτι εξαιρετικό». Προς το παρόν, η General Motors δεν θα φτιάξει τίποτα μαζί με τον Musk και το Twitter. Θα ακολουθήσουν και άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες; Μόνο ο χρόνος θα δείξει.

The post Η GM αποσύρει τις διαφημίσεις της από το Twitter του Elon Musk appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα