Νέες μειωμένες τιμές για το Jeep Renegade e-Hybrid, από 26.990 €

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Το νέο Jeep Renegade e-Hybrid, προσφέρεται πλέον με νέες  προωθητικές ενέργειες λιανικής και τετραετή εργοστασιακή εγγύηση.Η έκδοση Longitude, ξεκινά από τα 26.990€ (η τιμή περιλαμβάνει προωθητική ενέργεια 1.310 €)Ύπαρχει απόθεμα ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων.

Το Jeep Renegade με το πρωτοποριακό σύστημα κίνησης e-Hybrid, και στάνταρντ το αυτόματο κιβώτιο διατίθεται τώρα ετοιμοπαράδοτο με νέες προωθητικές ενέργειες και τιμές που ξεκινούν από 26.990

€. Το υβριδικό σύστημα κίνησης συνδυάζει ιδανικά τον νέο turbo κινητήρα βενζίνης 1.5 λίτρων ισχύος 130 ίππων, με έναν ηλεκτροκινητήρα P2 48V, ο οποίος λειτουργεί υποβοηθητικά κι έχει τη δυνατότητα αύξησης της απόδοσης έως και 20 ίππους. Σε αντίθεση με άλλα μοντέλα τεχνολογίας Mild Hybrid, το σύστημα eHybrid 48V της Jeep έχει τη δυνατότητα να κινήσει το αυτοκίνητο αμιγώς ηλεκτρικά σε συνθήκες χαμηλής ταχύτητας, στους ελιγμούς μέσα στην πόλη και κατά την διάρκεια του παρκαρίσματος. Αυτό το χαρακτηριστικό, προσφέρει σημαντικά οφέλη στην κατανάλωση καυσίμου η οποία σε συνδυασμένο κύκλο δεν ξεπερνά τα 5.6 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, ενώ οι εκπομπές του CO2 σε συνδυασμένο κύκλο φτάνουν τα 126 γρ/χλμ (σύμφωνα με τα πρότυπα WLTP).

Το Renegade e-Hybrid στην έκδοση Longitude προσφέρεται πλέον στα 26.990 € (η τιμή περιλαμβάνει προωθητική ενέργεια 1.310 €), καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση τεσσάρων ετών, και περιλαμβάνει όλα τα απαραιτητα χαρακτηριστικά στον βασικό του εξοπλισμό :

Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7 σχέσεωνΖάντες αλουμινίου 16’’Αυτόματο διζωνικό κλιματισμόΣύστημα infotainment Uconnect, με ψηφιακή οθόνη touch 7’’Συμβατότητα με Android Auto/Apple Car playΠίσω αισθητήρες παρκαρίσματοςΑισθητήρες βροχήςΣύστημα διατήρισης λωρίδας κυκλοφορίαςCruise controlESP με Hill holderΑναγνώριση σημάτων οδικής κυκλοφορίας

The post Νέες μειωμένες τιμές για το Jeep Renegade e-Hybrid, από 26.990 € appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα