Φθηνότερο το Jeep Renegade e-Hybrid

Το Jeep Renegade e-Hybrid προσφέρεται σε νέες χαμηλότερες τιμές και με 4ετή εργοστασιακή εγγύηση, ξεκινώντας από τις 26.990 ευρώ.

Η υβριδική έκδοση του Jeep Renegade είναι ετοιμοπαράδοτη στην ελληνική αγορά και σε χαμηλότερες τιμές που ξεκινούν από 26.990€. Θυμίζουμε ότι το μοντέλο συνδυάζει το σύστημα κίνησης e-Hybrid που αποτελείται από έναν turbo κινητήρα βενζίνης 1,5lt ισχύος

130 ίππων, έναν ηλεκτροκινητήρα P2 48V που λειτουργεί βοηθητικά αποδίδοντας έως και 20 ίππους και ένα αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων. Μάλιστα, σε αντίθεση με άλλα μοντέλα τεχνολογίας Mild Hybrid, το σύστημα eHybrid 48V της Jeep έχει τη δυνατότητα να κινήσει το αυτοκίνητο αμιγώς ηλεκτρικά σε συνθήκες χαμηλής ταχύτητας, όπως οι ελιγμοί παρκαρίσματος ή οι εκκινήσεις σε φανάρια. Αυτό το χαρακτηριστικό προσφέρει πραγματικό όφελος στην κατανάλωση καυσίμου, η οποία σε συνδυασμένο κύκλο σύμφωνα με τη Jeep δεν ξεπερνά τα 5,6λ./100χλμ.

Δείτε τη video-δοκιμή

Το Jeep Renegade e-Hybrid στην έκδοση Longitude προσφέρεται πλέον στα 26.990€ (με την τρέχουσα έκπτωση 1.310€), καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 4 ετών, και περιλαμβάνει στον βασικό του εξοπλισμό στοιχεία όπως:

Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7 σχέσεωνΖάντες αλουμινίου 16’’Αυτόματο διζωνικό κλιματισμόΣύστημα infotainment Uconnect, με ψηφιακή οθόνη touch 7’’Συμβατότητα με Android Auto/Apple Car playΠίσω αισθητήρες παρκαρίσματοςΑισθητήρες βροχήςΣύστημα διατήρισης λωρίδας κυκλοφορίαςCruise controlESP με Hill holderΑναγνώριση σημάτων οδικής κυκλοφορίας

The post Φθηνότερο το Jeep Renegade e-Hybrid appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα