Ο Max Verstappen κάνει donuts με αγωνιστικό CR-V 800 ίππων !

Ο πρωταθλητής της Formula 1 Max Verstappen είχε την ευκαιρία να οδηγήσει το πανισχυρό Honda CR-V Hybrid Racer στο Homestead-Miami Speedway πριν από το πρόσφατο Grand Prix της F1 στις ΗΠΑ. Τώρα, χάρη σε αυτό το βίντεο, έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε πίσω από το τιμόνι. Ο James

Hinchcliffe, οδηγός Indycar, ανέλαβε να τον ξεναγήσει στο ένα και μοναδικό custom CR-V. Ο πιλότος της F1 φαίνεται να διασκεδάζει πραγματικά πίσω από το τιμόνι και σε αρκετές περιπτώσεις καπνίζει τα λάστιχα. Αναφέρει επίσης ότι του κάνει εντύπωση η υψηλή πρόσφυση.

Το CR-V Hybrid Racer είναι μια μοναδική δημιουργία από την Honda Performance Development. Διαθέτει twin-turbo V6 Honda Indycar 2.2 λίτρων με κιβώτιο έξι σχέσεων Xtrac κι αρωγή της υβριδικής τεχνολογίας. Η απόδοση φτάνει τους 800 ίππους αλλά αντί για μπαταρία για την αποθήκευση της ηλεκτρικής ενέργειας, το ιαπωνικό μοντέλο χρησιμοποιεί υπερπυκνωτές.

Ένα τεράστιο μονοκόμματο κέλυφος καλύπτει όλο το πίσω άκρο, ενώ οι πόρτες ανοίγουν προς τα πάνω. Το παρμπρίζ, τα παράθυρα κι η ηλιοροφή προέρχονται από το CR-V παραγωγής, αλλά το πλαίσιο είναι ένα χωροδικτύωμα, ενώ η μπροστινή ανάρτηση και τα φρένα Brembo 15 ιντσών προέρχονται από το αγωνιστικό NSX GT3. Πατάει σε τροχούς 20 ιντσών με πλάτος 10.5 ίντσες μπροστά και 11 πίσω.

Η Honda περιγράφει το CR-V Hybrid Racer ως ένα κινητό εργαστήριο πάνω σε τροχούς. Η εταιρία επεξεργάζεται συνεχώς δεδομένα για το πώς η ηλεκτροκίνηση κι η διαχείριση ενέργειας μπορούν να βελτιώσουν τις επιδόσεις στους αγώνες. Η Honda περιφέρει το CR-V Hybrid Racer σε αρκετούς αγώνες του IndyCar 2023 και συμμετέχει σε διάφορες εκδηλώσεις. Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο του Hybrid Racer στην παραγωγή, αντ΄αυτού στην ελληνική αγορά το δημοφιλές ιαπωνικό SUV διατίθεται με δίλιτρο υβριδικό σύνολο που αποδίδει 184 ίππους και 315 Nm ροπής. Είχαμε δοκιμάσει την τετρακίνητη έκδοσή του και μπορείτε να διαβάσετε τις εντυπώσεις μας.

Ο Verstappen ηγείται αυτή τη στιγμή στο Πρωτάθλημα Οδηγών της Formula 1 2023 με 119 βαθμούς, ενώ ο team mate του Sergio Perez βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 105 βαθμούς.

The post Ο Max Verstappen κάνει donuts με αγωνιστικό CR-V 800 ίππων ! appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα