Οδηγός παραλογίστηκε μετά από σύγκρουση,έσπαζε τα τζάμια του

Το να βρίσκεσαι μέσα σε ένα αυτοκίνητο και να σε τρακάρει τρένο είναι προφανώς τεράστιο σοκ. Τόσο μεγάλο, που ο οδηγός ενός Audi A4 στη Βουλγαρία έκανε ό,τι πιο παράλογο μετά από μια βίαιη πρόσκρουση με τρένο. Καθώς το κινητό του τηλέφωνο είχε μείνει μες στο αυτοκίνητο στο οποίο είχε πιάσει φωτιά, ο οδηγός άρχισε να πετάει πέτρες στο μπροστινό παρμπρίζ του οχήματος σε μια προσπάθεια να το σπάσει και να αποκτήσει ξανά πρόσβαση στην καμπίνα

του αυτοκινήτου.

Το βίντεο που υπάρχει επισυναπτόμενο στο επόμενο link δείχνει τα δευτερόλεπτα μετά την πρόσκρουση του μαύρου sedan σε μια σιδηροδρομική διάβαση. Δε γνωρίζουμε τις συνθήκες γύρω από το ατύχημα, αλλά σύμφωνα με σχόλια χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο οδηγός της Audi ευθύνεται για τη σύγκρουση. Ωστόσο, δεν υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες αναφορές της Αστυνομίας που να το επιβεβαιώνουν.

Δείτε το βίντεο.

Τα καλά νέα είναι ότι δεν τραυματίστηκε κανείς κι ο οδηγός βγήκε σώος από το όχημα. Αυτό που συνέβη στη συνέχεια, ωστόσο, ήταν ανεξήγητο: αντί να προσπαθήσει να σώσει το αμάξι του από τις φλόγες, όλη του η έννοια ήταν το κινητό του τηλέφωνο. Προσπάθησε να σπάσει το παρμπίζ, ενώ (όπως θα δείτε στο βίντεο) το τζάμι του πίσω επιβάτη ήταν ανοιχτό. Προφανώς από εκεί βγήκε από το αυτοκίνητο.

Ο άνδρας που τράβηξε το βίντεο τον συμβούλεψε να σταματήσει να ψάχνει για το τηλέφωνό του και να προσπαθήσει να σπρώξει το αυτοκίνητο πίσω στους τροχούς του. Και πράγματι, με ελάχιστη προσπάθεια το γερμανικό μοντέλο προσγειώθηκε και πάλι στο έδαφος. Στη συνέχεια, βλέπουμε τον λιθοβολισμό να συνεχίζεται στο παράθυρο του οδηγού, αυτή τη φορά από δύο άντρες, αφού ο οδηγός βρήκε κάποιον πρόθυμο βοηθό. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, είδαν ότι ο πυροσβεστήρας του οχήματος είχε βγει από το πορτ-μπαγκάζ εξαιτίας της σύγκρουσης, οπότε τον ενεργοποίησαν κι έσβησαν τη φωτιά. Ο οδηγός μπήκε με ασφάλεια στο αμάξι από το πίσω παράθυρο και κατάφερε να σώσει και αυτοκίνητο και κινητό. Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το Audi είχε σύστημα εγκατεστημένο σύστημα υγραερίου στο πορτ-μπαγκάζ, αλλά αυτό δεν επηρέασε αρνητικά το συμβάν, αφού δε σημειώθηκε κάποια έκρηξη.

The post Οδηγός παραλογίστηκε μετά από σύγκρουση,έσπαζε τα τζάμια του appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα