Ο V10 των Μ5 / Μ6 γίνεται τραπεζάκι και μπορεί να γίνει δικός σας

Έχουμε δει διάφορα διακοσμητικά που σχετίζονται με αυτοκίνητα στο παρελθόν. Και βέβαια, το να γίνεται τραπεζάκι σαλονιού κάποιος κινητήρας δεν είναι κάτι το καινούριο, αλλά όπως και να το κάνουμε, κάθε φορά μάς συγκινεί και το λιγουρευόμαστε. Δεν πρόκειται για έναν τυχαίο κινητήρα, αλλά για τον περιβόητο S85, ξακουστό τόσο για τα δυνατά του σημεία, όσο και για τις αδυναμίες του. Από το εργοστάσιο απέδιδε 507 ατμοσφαιρικούς ίππους και 520 Nm ροπής και στρόφαρε στον Θεό, απογειώνοντας τη Μ5 Ε60 και την αντίστοιχη Μ6.

Φυσικά, είναι επίσης γνωστός για τα απίστευτα προβλήματα αξιοπιστίας στα

σωθικά του μοτέρ. Όποιος όμως αγοράσει αυτό το τραπεζάκι δε χρειάζεται να ανησυχεί. Από αυτή την άποψη, ίσως πρόκειται για τον πιο αξιόπιστο κι απροβλημάτιστο S85 που υπάρχει παγκοσμίως.

Τέσσερα από τα έμβολα χρησιμεύουν ως πόδια για το μπλοκ ενώ άλλα έξι κρατούν ψηλά τη γυάλινη επιφάνεια. Τα πιστόνια προσφέρουν την απαραίτητη σταθερότητα, ενώ λογότυπα M Power και το σήμα της BMW διακοσμούν το μπλοκ. Η γυάλινη επιφάνεια είναι βαμμένη στο κατάλληλο χρώμα ώστε κανείς να μην έχει απορία για το τι βρίσκεται μπροστά του. Η αγγελία αναφέρει ότι μαζί με το τραπέζι προσφέρεται μια σειρά από αναμνηστικά BMW που περιλαμβάνουν έξι κούπες, έξι λαστιχένια σουβέρ και το βιβλίο BMW M5: The Complete Story του James Taylor. Ολόκληρη η συσκευασία στο κουτί της ζυγίζει περίπου 90 κιλά, δηλώνει ο πωλητής. Μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, η υψηλότερη προσφορά είναι στα 1.000 $, αλλά υποψιαζόμαστε ότι θα πουληθεί σημαντικά ακριβότερα. Από τα πέντε τραπεζάκια σαλονιού που πωλούνται στο BringATrailer, το φθηνότερο κοστίζει 5.000 $.

The post Ο V10 των Μ5 / Μ6 γίνεται τραπεζάκι και μπορεί να γίνει δικός σας appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα