Σχολή οδηγών στη Βουλγαρία χρησιμοποιεί Dodge Challenger LPG

Είστε από αυτούς που πηγαίνουν στη Βουλγαρία για να γεμίσουν βενζίνη ή πετρέλαιο το αυτοκίνητό τους; Για κάθε είδους ψώνια; Για φθηνές και ποιοτικές χιονοδρομικές διακοπές; Τώρα θα έχετε μία ακόμα ευκαιρία να επισκέπτεστε τη γείτονα: να βγάλετε δίπλωμα οδήγησης (αδιάφορο αν ήδη έχετε) με ένα ιδιαίτερο εκπαιδευτικό όχημα.

Μπορεί το Dodge Challenger να πρόκειται να εξηλεκτριστεί σύντομα, αλλά παραμένει ένα αρχέτυπο muscle car

και κάποιος στη Βουλγαρία σκέφτηκε ότι θα ήταν έξυπνη επιχειρηματική κίνηση αν παρέδιδε μαθήματα μέσα σε ένα τέτοιο. Ποιος δε το προτιμούσε απέναντι στα νερόβραστα Yaris, Corsa και Clio; Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει παλαιότερα και στη χώρα μας, αλλά με Mazda RX-8. 

Dodge Challenger SRT Demon 170: 1.025 ίπποι, 8.91″ για το 0-400

Πρόκειται για ένα Dodge Challenger του 2012 που μοιάζει με νεότερη έκδοση, αφού έχει τοποθετηθεί μάσκα από το facelift μοντέλο. Το καπό προέρχεται από ένα Demon, αλλά δεν υπάρχει υπερτροφοδοτούμενος V8 6.2 λίτρων εκεί μπροστά. Θα πρέπει να αρκεστείτε σε V6 Pentastar 3.6 λίτρων με 305 ίππους και 363 Nm ροπής. Η μπλε πινακίδα με το y στην οροφή υποδηλώνει ότι πρόκειται για όχημα σχολής οδηγών και μπορείτε να κανονίσετε τα μαθήματά σας στη Σόφια, την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, ενημερώνει το dizzyriders.

Για να καταπολεμήσει τη δίψα του αμερικάνικου θηρίου, ο Βούλγαρος επιχειρηματίας έχει μετατρέψει τον V6 Pentastar 3,6 λίτρων ώστε να καταναλώνει υγραέριο. Η Βουλγαρία είναι μία από τις χώρες στην Ευρώπη με τον μεγαλύτερο αριθμό οχημάτων που χρησιμοποιούν υγραέριο ως κύριο καύσιμο, με τη συντριπτική πλειοψηφία να είναι μετατροπές. Αυτό σημαίνει ότι αν είστε καλός κι υπάκουος μαθητής, ίσως ο δάσκαλος σας επιτρέψει να γυρίσετε την τροφοδοσία στη βενζίνη και να βυθίσετε το μοτέρ στα κόκκινα.

The post Σχολή οδηγών στη Βουλγαρία χρησιμοποιεί Dodge Challenger LPG appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα