Στη Ντόχα, πρωτεύουσα του Κατάρ θα γίνει η Έκθεση της Γενεύης

Οι διοργανωτές πίσω από το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (που αναφέρεται πλέον ως Έκθεση του Κατάρ) ανακοίνωσαν ότι η εκδήλωση αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 5 και 14 Οκτωβρίου, αλλά αντί για την Ελβετία, θα γίνει στη Ντόχα, την πρωτεύουσα του Κατάρ. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν 10 νέα μοντέλα και συνολικά 30 διαφορετικές μάρκες θα εκθέσουν τα πιο πρόσφατα και συναρπαστικά οχήματά τους. Δε γνωρίζουμε ακόμα την ακριβή λίστα των κατασκευαστών που

θα συμμετέχουν, αλλά περισσότερες πληροφορίες θα κοινοποιηθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της GIMS όσο πλησιάζουμε προς την Έκθεση. Η πανδημία COVID-19 επέβαλε την ακύρωση της εκδήλωσης που πραγματοποιείται από το 1905, ενώ το 2024 θα επιστρέψει στη Γενεύη .

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για την πρώτη Έκθεση του Κατάρ στη Ντόχα, η οποία απέχει πλέον μόλις λίγους μήνες. Είμαστε σε καλό δρόμο να κάνουμε την εκδήλωση τη νέα, κορυφαία έκθεση αυτοκινήτου στη Μέση Ανατολή, γεφυρώνοντας το χάσμα Ανατολής και Δύσης», δήλωσε ο Sandro Mesquita, Διευθύνων Σύμβουλος της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης. «Ένας από τους εκθέτες μας έχει συμμετάσχει σε κάθε Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης από το 1924 κι είναι εξίσου ενθουσιασμένος που θα έρθει μαζί μας στην Ντόχα», πρόσθεσε ο Mesquita.

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης αποτελεί ένα από τα κορυφαία γεγονότα της παγκόσμιας αυτοκίνησης και συχνά επιλέγεται από τους κατασκευαστές για να αποκαλύψει συναρπαστικά supercars και σημαντικά μοντέλα. Πρόσφατες αξιοσημείωτες παρουσιάσεις περιλαμβάνουν την Toyota GR Supra, τη Lamborghini Huracan Evo και πολλά βελτιωμένα μοντέλα από τις Brabus και Mansory.

Το σόου με έδρα το Κατάρ θα ξεκινήσει με μια πομπώδη τελετή έναρξης στις 5 Οκτωβρίου. Δύο ημέρες αργότερα, οι πύλες θα ανοίξουν για το ευρύ κοινό. Η GIMS Κατάρ έχει προγραμματιστεί ώστε να συμπέσει με το φετινό Grand Prix του Κατάρ, το οποίο θα διεξαχθεί μεταξύ 6 και 8 Οκτωβρίου. Εκτός από τις αποκαλύψεις νέων μοντέλων, το Εθνικό Μουσείο του Κατάρ θα φιλοξενήσει ένα φόρουμ για το μέλλον του σχεδιασμού αυτοκινήτων. Προγραμματίζεται επίσης μια εκτός δρόμου εμπειρία.

Όσο για την επόμενη χρονιά, η GIMS θα γιορτάσει τα 100 χρόνια της ως διεθνής Έκθεση και θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη μεταξύ 26 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου, με επίκεντρο το εξελισσόμενο τοπίο της κινητικότητας. «Η Γενεύη είναι μια εξαιρετική ευκαιρία, σε αυτήν την ειδική επέτειο, για να επισημάνουμε πού οδεύει η βιομηχανία τον επόμενο αιώνα. Θα είναι μια πλατφόρμα για να προβληθεί το εξαιρετικό έργο έρευνας κι εξέλιξης που φέρνουν εις πέρας οι εταιρίες σε όλο τον πλανήτη», πρόσθεσε ο Mesquita.

The post Στη Ντόχα, πρωτεύουσα του Κατάρ θα γίνει η Έκθεση της Γενεύης appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα