Του κλέβει το φορτηγάκι στο πρώτο ραντεβού. Θα παντρευτούν;

Τo πρώτo ραντεβού σπάνια πάει καλά αλλά ένας άντρας από την Gεorgia των ΗΠΑ δεν μπορούσε να φανταστεί την τροπή που θα έπαιρναν τα γεγονότα, όταν η ενδιαφερόμενη βρήκε πιο ενδιαφέρον το φορτηγάκι του από τον ίδιο και κλέφτηκε με αυτό. Η αστυνομία αναφέρει ότι ο Wesley Burson γνώρισε την 37χρονη Jenifer Lee Gray σε μια εφαρμογή γνωριμιών που ονομάζεται Plenty of Fish και κανόνισε ένα όχημα της Uber

να τη φέρει στο σπίτι του. Ωστόσο, όταν ο Burson πήγε να χρησιμοποιήσει το μπάνιο, άκουσε το pick-up του να παίρνει μπροστά κι ανακάλυψε ότι η Gray τού το είχε κλέψει! Ο Burson κάλεσε αμέσως την Αστυνομία και σε λίγη ώρα, ένας αστυνομικός εντόπισε το κλεμμένο όχημα και προσπάθησε να το ακινητοποιήσει. Ωστόσο, η Gray προσπάθησε να ξεφύγει κι επιτάχυνε σε ταχύτητες άνω των 160 χιλιομέτρων ανά ώρα.

Η σύλληψη της Gray καθέστη δυνατή μετά από μεγάλη κινητοποίηση, ενώ αναφέρεται ότι προσπάθησε να χτυπήσει τα περιπολικά που την προσέγγιζαν, δήλωσε ο Toby Nix, σερίφης της κομητείας Coweta στο Fox 5 Atlanta. Η γυναίκα συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Piedmont Newnan για να αξιολογηθεί η ιατρική της κατάσταση. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη φυλακή της κομητείας Coweta, ενώ κατηγορείται για κλοπή και προσπάθεια εμβολισμού ενός αστυνομικού.

The post Του κλέβει το φορτηγάκι στο πρώτο ραντεβού. Θα παντρευτούν; appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα