Δες το Audi grandsphere στο Golden Hall

Από τις 16 Δεκεμβρίου 2023 έως και τις 8 Ιανουαρίου 2024, το εντυπωσιακό Audi grandsphere θα βρίσκεται στο Εμπορικό Κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι.

Η Audi οραματίζεται το μέλλον, το προσεγγίζει με μια διαφορετική ματιά και εξερευνά ιδέες και νέα όρια. Το grandsphere, ένα πρωτότυπο τετράθυρο GT

όχημα, αποτελεί το όραμα της Audi για την premium ηλεκτρική κινητικότητα. Διαθέτει ήδη τα χαρακτηριστικά που θα έχουν σε λίγα χρόνια τα μελλοντικά μοντέλα της μάρκας και ταυτόχρονα διακρίνεται για τη φουτουριστική και εντυπωσιακή εμφάνιση του. Μάλιστα, χάρη στις δυνατότητες αυτόνομης οδήγησης 4ου επιπέδου, στο εσωτερικό του το τιμόνι και τα χειριστήρια μπορούν να απομακρυνθούν. Έτσι μετατρέπεται σε ένα πολυτελές lounge, όπου ο οδηγός γίνεται πλέον επιβάτης.

Το εντυπωσιακό μοντέλο θα βρίσκεται από 16 Δεκεμβρίου 2023 έως τις 8 Ιανουαρίου 2024 σε ένα ειδικά διαμορφωμένο stand της Audi στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι Αττικής. Εκεί λίγοι τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να καθίσουν στη θέση του οδηγού, να μεταφερθούν στο… μέλλον και να φωτογραφηθούν από την φωτογράφο μόδας Κατερίνα Τσατσάνη. Όσοι θέλουν να ζήσουν αυτήν την πρωτόγνωρη grandsphere εμπειρία, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε μέσω της ειδικής σελίδας στο site www.audi.gr είτε μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης της Audi (Facebook & Instagram).

The post Δες το Audi grandsphere στο Golden Hall appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα